Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Nektek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek mennyire fontos egy férfiban a magasság?

Figyelt kérdés
Ha van egy 170-cm körüli férfi aki nagyon megnyerő arcú, s van egy 185-cm magas aki arcra nem valami jó, akkor melyik az esélyesebb?
nov. 16. 00:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Nálam az arc az első, a magasság 170 centi felett mindegy.
nov. 16. 06:37
 12/19 anonim ***** válasza:
11%
Nem akarok törpe gyerekeket, talán olyan 180 tól már jo.
nov. 16. 07:18
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Minden nő elvárja, hogy legyél magas ÉS jóképű, bármit is hazudnak. Ha valamelyik hibádzik, pénzzel tudod kompenzálni, mással nem.
nov. 16. 08:12
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Nálam lehet alacsonyabb 5-10 centivel is, az se zavarna. Más dolgokat tartok fontosabbnak.
nov. 16. 08:15
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

Olyan egyszerűen gondolkodsz kérdező, mint egy ovodás.

Eleve, azért értékelődik fel valaki, mert egy normális kapcsolatra nem képes, a családapával szemben? Kinek mik az értékek, vagy ki képes egészséges kötődésre... ez baromira nem a magasság kérdése :D

Igen, fontos a magasság, mivel 160 cm vagyok, azért nem egy megugorhatatlan igény, hogy legyen magasabb nálam a párom :D De nyilván minden ember összetettebb személy, minthogy csak a magassága alapján legyen vonzó, Vagy amit írtál, csak az alapján hogy 5/10 jóképű, vagy 8/10 jóképű. Nálad mondjuk az agyi kapacitásokkal lesz a gond.

nov. 16. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Nekem az arc mindennél fontosabb, ezért nem érdekelne hogy 170 centi. Viszont lehet bármilyen magas és jó testű valaki, ha az arca nem fog meg, akkor offos.
nov. 16. 09:52
 17/19 anonim ***** válasza:
57%

Nekem csak annyiban fontos, hogy legyen nálam magasabb vagy legalább legyünk egymagasak. Tehát ha van egy 171 cm, nekem tetszô személyiségű meg egy 185 cm személyiségileg visszataszító férfi, akkor egyértelműen az előbbit választom.

Én 170 cm vagyok.

nov. 16. 10:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem igazából az a fontos, hogy magasabb legyen nálam (167cm vagyok) szóval a 170 centi még nem lenne gond.

Ha csak külsőt nézünk és belső értékeket nem, akkor inkább egy helyes 170 centis mint egy ronda 185 centis.

nov. 16. 10:29
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Ne legyen nálam alacsonyabb (160 cm vagyok).
nov. 16. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!