Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek miért van?
Figyelt kérdés
Beszélgetek lányokkal randi appon, többel már talit is le fixáltam. De egyébként, ha én nem írok, akkor ők sem írnak maguktól, szóval most nem tudom, hogy ennyire nem tudnak beszélgetni, vagy a baj...nov. 14. 10:15
1/10 anonim válasza:
Mondjuk én randi appon így el sem szoktam köszönni, mármint amikor még hasznaltam. Max ha már átmentünk más oldalra beszélni. Eleinte azért jobban néz ki ha a férfi ír
2/10 A kérdező kommentje:
Miért néz ki jobban? Mi néz ki jobban azon, hogy az egyik fél passzív? Miért a férfinak kell folyton vezetni a beszélgetést?
nov. 14. 11:22
3/10 anonim válasza:
Hogy a férfi mutat több érdeklődést és ő keresi ő szedi fel. De persze én nőként azt mondom a nő is keresse ugyanúgy, de főleg fiatalok sokan gondoljak úgy ahogy írtam. Vagy még az lehet nem te vagy a befutó azok közül akikkel beszélnek
4/10 A kérdező kommentje:
Hát olyan rosszul nem állhatok ha talizunk.
nov. 14. 11:28
5/10 Fragments of Fantasy válasza:
Nem érdekled őket annyira.. Bár, ha a találkozóra igent mond, akkor legalább egy fokkal jobb helyen vagy, mintha egyből elutasítana. Szerintem az ilyen találkozót ne gondold túl és lesz ami lesz alapon menj el rá. Valószínűleg még 10 másik férfival írogat..
6/10 A kérdező kommentje:
Még én sem talizok az összes lánnyal akivel beszélgetek, gondolom amennyi jelentkezője van egy átlag lánynak, ő még jobban meggondolja hogy kivel talizik
nov. 14. 11:29
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor rád is érvényes a 6os válaszom, szerintem ha nem érdekelném őket, akkor simán ghostingolnak.
Egy kicsit ilyen érthetetlen nekem ez a gondolkodás amit ti mondtok...Mindig az a mondás, hogy hát egy csaj csak a legjobbakkal beszélget, mert megteheti, hogy bárkit ki offol. Gondolom akkor talizni aztán főleg nem talizik olyannal, aki nem szimpi neki, hát az konkrétan idő kidobás.
nov. 14. 11:33
8/10 A kérdező kommentje:
Szóval ez kicsit fura, hogyha egy faszi feltesz egy randi appos kérdést, abból akkor sem tud jól kijönni, ha már találkoznak vele, mert jönnek a károgók, hogy "ja nincs esélyed, nem érdekled"...
nov. 14. 11:36
9/10 anonim válasza:
Ezt túl gondoltad, én legalábbis egyáltalán nem írtam ilyet, hogy nincs esélyed. Egyszerűen annyit mondtam sok főként fiatal lány szereti ha eleinte ismerkedésnél a pasi ír először. Illetve hogy lehet több emberrel beszél.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor a tiedbe lehet már bele láttam, bocsi 😅
De pl #5 kicsit ezt sugallja.
nov. 14. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!