Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dobjátok ilyenkor a nőt?
Akkor dobom első randi után, ha látom, hogy nagyon messze vagyunk egymástól, vagy sérült, esetleg túl vallásos a lány.
Nem foglalkozom már ilyenekkel, nem éri meg az energiabefektetést.
Akivel nincs meg egy alap szimpátia, szerintem el sem jutunk a randiig.
Ha közönséges dolgai vannak, nagyon nem egyezik a világnézetünk, meg ha látszik rajta hogy még nem engedte el az exét. 40/f
hát ha nem csak klisés dolgokrol beszéltek első alkalommal és tényleg olyan dolgokat mondtok csináltok a másik elött simán elképzelhető h annyi red flag gyülik össze valakiben hogy azt mondja h nem szeretne többet találkozni mert habár vannak jó tulajdonságaid még kitudja mennyi de vannak olyan dolgaid amik nála alapbol kizáró oknak számítanak
és lássuk be mindenkinek van ilyene, legyen az a túl sok exkapcsolat legyen az egy gyerek, egy függőség vagy egy bármi
Nyílván saját magam miatt tettem fel a kérdést.
Nem került szóba ex, nincs függőségem, nincs gyerekem stb. Általános dolgokról beszéltünk, hogy ki mit szeret csinálni. Ilyen nézeteket, mint vallás vagy hasonlók minimálisan érintettünk, de egyezett a nézet.
2 ilyen randi után is közölve lett velem, hogy bocsi, de nem találunk. Nem szeretnének több randit. Nem kezdtem el faggatózni, hogy mi az igazi oka, mert szerintem egy pár órás beszélgetésből ezt nem lehet eldöbteni.
Tudom, hogy itt nem fejti meg senki az én problémámat, csak általános okokra/ véleményekre lennék kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!