Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ilyen vagyok akkor kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen vagyok akkor kb esélytelen hogy barátnőm, feleségem, családom legyen?

Figyelt kérdés
Nem járok semmilyen társaságba. Barátságokat sem tudok kialakítani. Sehol nincs lehetőségem ismerkedni. Neten sokat próbálkoztam de még egy találkozó sem jött össze. Szóval olyan reménytelennek érzem magam. Vannak területek az életben amiben jó vagyok, de az emberi kapcsolat kialakításában béna vagyok. Szeretnék idővel családot de nem sok esélyt látok rá, ahogy telik az idő egyre kevesebbet.27 vagyok de még egy randim sem volt.
nov. 2. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
27 évesen ne ásd már el magad. Egyébként élőben egy picit könnyebb szerintem. Fiatal vagy még, próbálkozz, járj el helyekre, szerezz barátokat
nov. 2. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Hova akarsz randizni, mikor még rendesen beszélgetni sem tudsz senkivel, nemhogy nőkkel?

Ember, te is látod hogy zéró szociális késséged van. Miért nem ezen dolgozol a picsogás helyett?

nov. 2. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérd szakember segítségét.
nov. 2. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem értem, miért eleve a csajozással akarod kezdeni. A szociális készségek úgy fejlődnek, hogy először ismerkedsz egy random közegben, barátkozol, simán csak beszélgetsz emberekkel, fejlődik az emberismereted, megtanulod értelmezni a kapcsolatok dinamikáját, jeleket, stb. Ugye normális esetben ezt kb tipegőként elkezdi az ember a játszótéren, óvodában. De felnőttként is lehet fejlődni, csak kicsit szarabb, mert a kisgyerekben egy csomó gátlás még nincs, ami benned igen. Ezeket figyelmen kell hagyni, senki nem gondol rólad semmit, hacsak nem vagy tényleg ultragáz ember, lószart se gondol rólad a beszélgetőpartnereid többsége akikkel small talkozol itt-ott, kb ahogy vége, eszükbe se jutsz. Kivéve azoknak, akikkel megkedvelitek egymást és esetleg barátok is lesztek.

Szóval keress valami közösséget, ahol lehet ismerkedni aztán majd alakul.

nov. 2. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!