Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen vagyok akkor kb esélytelen hogy barátnőm, feleségem, családom legyen?
Hova akarsz randizni, mikor még rendesen beszélgetni sem tudsz senkivel, nemhogy nőkkel?
Ember, te is látod hogy zéró szociális késséged van. Miért nem ezen dolgozol a picsogás helyett?
Én sem értem, miért eleve a csajozással akarod kezdeni. A szociális készségek úgy fejlődnek, hogy először ismerkedsz egy random közegben, barátkozol, simán csak beszélgetsz emberekkel, fejlődik az emberismereted, megtanulod értelmezni a kapcsolatok dinamikáját, jeleket, stb. Ugye normális esetben ezt kb tipegőként elkezdi az ember a játszótéren, óvodában. De felnőttként is lehet fejlődni, csak kicsit szarabb, mert a kisgyerekben egy csomó gátlás még nincs, ami benned igen. Ezeket figyelmen kell hagyni, senki nem gondol rólad semmit, hacsak nem vagy tényleg ultragáz ember, lószart se gondol rólad a beszélgetőpartnereid többsége akikkel small talkozol itt-ott, kb ahogy vége, eszükbe se jutsz. Kivéve azoknak, akikkel megkedvelitek egymást és esetleg barátok is lesztek.
Szóval keress valami közösséget, ahol lehet ismerkedni aztán majd alakul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!