Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más régen és most a csajozás? Régebben mennyivel voltak nyitottabbak a lányok\nők az ismerkedéshez vagy csak az alkalmi szexhez.
2
Ugyanez a pasikra is igaz. Százával követik a műnőket, azt veszikm alapnak. Elszáll igényekkel, 40 évesen 20 éves bombázó és társai.
40 felett már nagypapák voltak vagy már készültek rá.
Azért megkérdezem. A Tinderen a férfi több vagy a nő? AKkor kik is nyomkodják? A pasik nyomkodják.
Bulizni? Minősíthetetlen stílusban nyilvánulnak meg a pasik.
Régen sokkal könnyebb volt ismerkedni, csajozni, nem tudták "pakolni" magukat a neten, mert nem volt. Ezt az egész kapcsolatteremtést és az általános érzékiséget a net tette tönkre. Nincs már a hétfőn megbeszéltük a csütörtöki randit és közben egyre jobban vártuk a csütörtököt. Volt ennek egy varázsa. A lányok is készültek a randikra. Teljesen más volt a lelkülete az egésznek.
De a pasik is sokkal normálisabbak voltak. Nem a kigyúrtagyyal-BMW-vel előadommagam-királykodás volt az elsődleges szempont.
Nem volt a digitalizáció hozta elemzés, abcde pontokba kategorizálás, meg elváráslisták. Sokkal természetesebb, finomabb volt a közhangulat és a hétköznapok.
Biztonságos volt az éjszakai élet is, bárkihez odamehettél hajnali 2-kor z utcán csak úgy, nem ijedtek meg egymástól az emberek.
De tudnám még mondani, a lényeg kb ez.
Régen nem is a szex volt a cél hanem már az nagy szó volt hogy hazakisérhettem megfogtam a kezét! Es igy kezdődött a kapcsolat szerelem járás.
A szex már a hab volt a tortán csak es kapcsolatban.
25 évvel ezelőtt leszólítottak az utcán a fiúk, nekem több kapcsolatom is lett így.
Szórakozóhelyeken is lehetett ismerkedni.
Szerintem a fiúknak akkortájt nehezebb dolguk volt mint most.
Kevésbé voltak válogatósak az emberek, aki nem érte be a saját szintjével, az általában egyedül is maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!