Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntsem szülinapján vagy sem a férfit? Bővebben lent.
Egy barátnőm szerint igen, egy másik szerint elveszteném a tartásom ha igen.
Nyaraláson ismerkedtünk meg, oké másik országban él, de ő kérte h maradjunk kapcsolatban. Érdeklődő volt velem, aztán egyszercsak az ő megkeresésére adott válaszomra már nem is regált (úgy válaszoltam h lehessen rá reagálni) egy héttel később egy korábbi képem és egy posztom szivecskézte. Ma van a szülinapja. Hülyét csinálnék magamból ha felköszönteném, úgy tűnne mintha nyomulnék? Vagy mi van ilyenkor?
3 kommentelo, köszi a kendozetlen választ nagyra értékelem:)
Igazából tudom, hogy nem párkapcsolat, fura is lenne ha az lenne. Csak nem tudtam milyen téma áll ehhez a legközelebb. Sosem kerültem még ilyen helyzetbe, hogy valaki ilyen módon ignorál de mégsem. Teljesen vakon vagyok most egy ilyen szituban. Azon túl, hogy szerintem túl illedelmesre neveltek.
Köszönöm, egyébként én is így gondolom, ahogyan mindannyian írtatok ki röviden, ki hosszabban.
Legalább mostmar van mint a barátnőm orra alá nyomni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!