Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mennyire normális?
Figyelt kérdés
Van egy 30-as évei első felében járó intelligens, csinos, szingli nő barátom. Komoly kapcsolatra, házasságra vágyik. Emiatt sokat randizik. Rendszeresen lefekszik az első randin a pasikkal, mèg akkor is, ha amúgy egyértelműen kiderül, hogy nem egymást keresik.
Nektek mi a véleményetek erről?
okt. 13. 20:50
1/7 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Attól, hogy komoly kapcsolatra vágyik, még vágyhat a szexre.
2/7 anonim válasza:
Semmi extra, szíve joga, ha jól esik neki, hát csinálja. Valakinek nagyobb a szex igénye, vagy nagyon szexközpontú és mondjuk a kapcsolatban is csak olyannal lenne,akivel jó a szex. Az már más kérdés,h komoly kapcsolat így nehezebben lesz,ha ilyen 'könnyen' adja magát, de biztos van,akit ez nem zavar, csak nehogy olyat fogjon ki,aki elvan vele egy pár hétig,aztán dobja.
3/7 anonim válasza:
Az ő dolga. Nekem korai szexből is lett már valami, nem azon múlik, hogy összejöttök-e végül, de azért én picit ennél tovább szoktam várni, csak hogy magamban biztosabb legyek. Igazából olyan sokáig eleve nem szoktam várni, mert nekem fontos az hogy a másik mennyire figyelmes az ágyban, igazán sokat elárul az emberről.
Más tészta, ha lefekszik, de megbánja, akkor nyilván ostobaság lefeküdni velük újra és újra.
5/7 anonim válasza:
Elég furcsa... Ilyenről még nem is hallottam. Beteg dolog mindenféle ismeretlennel kefélni, de csupán kettesben lenni is. Nemhiába javasolják mindenütt, hogy az első randik mindig nyilvános helyen legyenek.
6/7 anonim válasza:
Nem egy monogám típus az ilyen rbanc, de mint fentebb is láthatjuk, igény az mutatkozik rá.
7/7 anonim válasza:
Érdekes a hölgy viszonya a komoly kapcsolatot illetően, na és az első randin szex. Hm...végül is magánügye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!