Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán meleg az egyik haverom?
Van 1 haverom...aki általában ahogy észrevettem mindíg pasik körül van, engem is rendszeresen letaperolt meg keresi a társaságom legtöbbször...eddig azthittem h csak poénból, de aztán nemolyanrég elmentünk pizzázni még páran aztán ott pont ment a viván a szexi vagy nem...és aztvettem észre h kb minden pasit megnézett félszemmel mindíg oda-oda nézett, meg nekem is tett ilyen megjegyzéseket h "najó..de te jó pasivagy" persze eztis viccesen adta elő...
Szerintetek? Am én nemvok meleg csak kiváncsi vok, am barátnője sincsen
szerintem egyáltalán nem biztos h meleg, az én haverjaim is szoktak nekem olyat mondani h jó pasi vagyok, meg én is nekik, ez ilyen nyugatás h ha nincs épp senkije h ne keseredjen el! amúgy meg az h megnéz pasikat a tv-ben, biztos a nőket is megnézi, meg nem csak azért néz meg valaki egy pasit mert meleg, hanem azért is, mert pl az a hapsi tényleg nagyon jól néz ki, és ez akár erőt is adhat h én is így akarok kinézni, vagy bármi lehet.
de szerintem se rohand le, kicsi az esélye h elmondja magától, aminek persze sok oka van, vegyük csak azt, hogy utána megváltoznak az emberek vele szemben, és lehet h erre nincs felkészülve, lehet h fontos neki a barástágod és inkább nem mondd semmit csak h ez megmaradjon. plusz nem akar kitaszított lenni stb.. elég sok minden.
a lényeg a lényeg, egy dolgot kell magadban megkérdzned , h ha ő meleg akkor is a haverja vagy??? vagy akkor már nem tartasz rá igényt, h ha az utóbbi akkor inkább ne is kínozd és ne kérdzed meg tőle h mi van vele.. mert akkor csak bántod.üdv
Szerintem ezekből eléggé úgy tűnik, hogy meleg vagy esetleg biszexuális. De az is lehet, hogy csak ilyen a stílusa. Mármint nekem is voltak barátnőim akik mindig a hajamat buzerálták meg belém karoltak meg a lábamra tették a kezüket amikor beszéltek hozzám. Én meg azt mondtam magamban : miaf#sz?! xdd :D Az pedig, hogy megnézi a pasikat... ezt sok hetero is csinálja, hogy megnézze mások hogy néznek ki... A nők is megnézik egymást, hogy melyikük csinosabb kinek van nagyobb melle stb. Pasiknál is megnézhetik h kinek van kidolgozottabb teste stb. De ezekből eléggé úgy tűnik, hogy meleg. Bár lehet, hgy csak neked tűnik úgy.
De azt fontos tudnod, hogy ha meleg is nem feltétlenül jelenti azt, hogy ki fog veled kezdeni. Attól, hogy meleg valaki nem fekszik össze minden pasival! Emiatt nem kell aggódnod. És ha te közlöd vele, hogy nálad ez nem oké, akkor békén fog hagyni. De szerintem csúnya dolog lenne ha emiatt elfordulnál tőle, mert gondolom jó haverok vagytok egyébként. Ez nem változtat rajta semmit. Azt nem javaslom, hogy rákérdezz nyíltan. Az nagyon rosszul tud elsülni. Kérdezd meg, pl. hogy mit gondol az új srácról aki az osztályba jött vagy valami ilyesmit. Esetleg megpróbálhatod, hogy ha közeledsz hozzá hogyan reagál... ez nem azt jelenti, h le kell kapnod hozzá sem muszáj érned. Csak célzásokat teszel pl. vagy hasonló.
Vagy valamikor kérdezgesd, hogy mikor lesz már barátnője és hogy tetszik-e neki most valaki. Ha meleg akkor emiatt azt fogja hinni, hogy te még mindig full heteronak gondolod és lehet egyértelműbb jeleket ad majd ezekután. Már ha akar...
Szerintem idővel kiderül majd, nem tudom mióta ismeritek egymást, ha akarja biztos elmondja majd. Segíthet az is, hogy valamikor szóba hozzátok a meleg témát és biztosítod róla, hogy nincs velük bajod. Mert ha meleg gondold el hogy félhet bevallani meg minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!