Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )?
Ez tök aranyos. :D
Figyu, egy séta nem egész napos program. Kimész, csavarogtok egyet, aztán mehetsz a nővéreddel. Ennyi. (: 22/f
És nővéreddel át tudod rakni azt a nyamvatt dvd-zést másnapra nem?
Menj el ismerd meg a srácot, lehet hogy még 1x nem fog elhívni.
JA! És mond el anyukádnak hogy akit ő lánynak hisz az fiú csak kicsit lányosan öltözködik....
Szerintem szólj a nővérednek hogy el akarsz menni sétálni egy kedves fiúval és szerintem meg fogja érteni :)
a testvérek a legjobb barátok ( ezt el ne felejtsd):D
ő megérti és majd kitaláltok együtt hogy mit mondjatok anyutoknak.
sok sikert :)
a nővéred biztosan meg fogja érteni ha jóban vagytok,és még falaz is neked;)
tapasztalat:D
menj el szerintem,egy délután/este alatt lehet pasizni is és a nővéreddel együtt lenni...
de én nem akarok a fiútól semmit , vagyis akarok, de nem tudom hogyan kéne , emrt még nem volt barátom...
Ő 14 én 13
én is ma mentem egy sráccal sétálni:D
Milyen volt??
szóval szerintem mindenképp mondd el otthon, mi a szitu, nem neked kell lépned - ő a fiú!
Alap dolgok vannak, hogy testbeszéd: ne rakd zsebre a kezed, ha van nálad cucc, azt ne abban a kezedben vidd, amelyik oldaladon a srác van, ne csak előre beszélj, próbálj a szemébe nézni, ne rakd keresztbe se lábad, se kezed (ez kizárást mutat)... De ezek is csak támpontok:)
Hajrá:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!