Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex után másnap a lány letilt Facebookon és messengeren az nem jelent jót,ugye?
3. Randi volt, szexeltünk nála aznap este.
Még mondta is,hogy majd másnap reggel írjak rá.
Reggel nem tudtam ráírni csak később 16:00 után,de akkor észrevettem hogy letiltott.
Megvan a telefonszáma,de van egy,olyan érzésem,hogy nem akar velem beszélni, úgyhogy minek hivogassam.
Miért nem írtál neki reggel, ahogy megbeszéltétek? Nekem ebből az jönne le, hogy vagy megbízhatatlan vagy, vagy nem akarsz folytatást.
Az ő részéről viszont a letiltás volt baromi gyerekes. Ha baja van, kommunikálja. Ilyennel jobb is, ha nem jössz össze, mert csak ki fog idegelni.
Reggel 6-ra mentem dolgozni,olyan korán még nem akartam neki írni,nem akartam felébreszteni.
Tény és való munka közben kissé elhavazódtam, túlontúl belemerültem a munkába
Ha érdekel még ezek után is, akkor a következőt javaslom, írj neki egy SMS-t a következő szöveggel: "Nem értem a tiltás okát, de vettem a lapot, minden jót neked!"
Szinte esküdni mernék, hogy leveszi a tiltást és rád ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!