Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyuló alkoholistának adnátok esélyt lányok?
Figyelt kérdés
1,5 éve egy kortyot se ivott, teljesen absztinens.
F/33
szept. 27. 22:25
1/30 anonim válasza:
Nem.
Túlságosan közelről láttam, hogy hogyan tud egy alkoholista mindent tönkre tenni maga körül, így én nem kockáztatnék. Másfél év amúgy sem olyan sok idő.
2/30 anonim válasza:
Ha a körülményei rendben vannak és nem néz ki 10-15 évvel idősebbnek, adnék esélyt.
3/30 anonim válasza:
A helyedben nem ezzel indítanék.
Nem is értem, hogy merült fel benned ez a kérdés?
Ha te bizol a józanságodban, akkor ezzel egyáltalán nem kell foglalkozni.
4/30 anonim válasza:
Bazsi, miért beszélsz magadról mindig E/3-ban? És ez hányadik "leszokásod" éppen? Nővéred jól van?
5/30 anonim válasza:
Ezek idozitett bombák akik 1 kortytol is félnek.
6/30 A kérdező kommentje:
3: Jobb lenne ha elhallgatnám? Aligha. Felvállalom. Bízok a józanságomban, ezért is vállalom fel. Csak így megy.
szept. 27. 22:40
7/30 A kérdező kommentje:
5: Nem az egy kortytól félek hanem hogy nagyon megnőne a viszaesés esélye. Nem éri meg.
szept. 27. 22:41
8/30 A kérdező kommentje:
"Másfél év amúgy sem olyan sok idő."
1,5 év absztinencia szerintem már nem rossz. A sóvárgás teljesen megszűnt mára.
szept. 27. 22:41
9/30 anonim válasza:
Szimpla melós után Balázs is visszatért, oh yeah!
10/30 anonim válasza:
Miért nem ismerkedsz absztinens nőkkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!