Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha jól sikerült egy randi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jól sikerült egy randi egy lánnyal, akkor az a jobb ha rámenős vagyok és nyomulok, vagy az jobb ha lazább vagyok és titokzatosabb?

Figyelt kérdés
Szóval az a jó ha randi után hamar felhívom vagy írok neki, vagy az jobb ha kicsit váratom?
szept. 13. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
A taktikázás, titokzatosság nem vezet sehova!!!! Ne csináld!
szept. 13. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
2%

Szívasd meg!

Várasd, sz.pasd!

szept. 13. 13:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Ezzel én is egyet értek, de az sem jó ha valaki nagyon nyomulós.

Vagy csak én gondolom így, és a lányoknak bejön ha hamar írok neki vagy keresem?

szept. 13. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Nekem a férjem rögtön írt, ahogy hazaért a randiról, kérdezte, rendben hazaértem-e. És onnantól kb elválaszthatatlanok lettünk. Nem tűnt nyomulásnak, nagyon is jólesett, sőt.
szept. 13. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Az a legjobb ha azt teszed ami érzel!

Nem kell túlgondolni.

szept. 13. 13:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nőfüggő, van amelyik az egyiket szereti van amelyik a másikat...
szept. 13. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Nyomulni és várakoztatni sem kell. A kettő között, taktikázás nélkül.

Nem csak az számít, mikor hívod, hanem az is mit mondasz. Első randi után azért inkább ne valj szerelmet és ne tervezz családot, mert az elég ijesztő.

Az, hogy jól érezted magad, jól sikerült as randi, vonzónak találtad, szeretnéd folytatni az ismerkedészt, az mehet a randi napján is. És ne írj napi 100 üzenetet se, mert túlzás.

szept. 13. 14:18
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Egy felnőtt nőnek érzelmileg felnőtt férfi kell, nem egy játszmázós kamasz.

Ha szívesen írnál neki, akkor írj.

Nyilván nem kell túlzásokba esni az első randi után, de annyit, hogy "jól éreztem magam, köszönöm ezt a napot/délutánt/estét" szerintem teljesen jó és ebből érzi, hogy nyitott lennél a folytatásra.

Innentől "nála van a labda", a továbbiak a válaszától függenek.

szept. 13. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jól esne ha azonnal írna.
szept. 15. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!