Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinél az az érzésem van, hogy nem tudom akkor érdemes vagy nem randizni vele?
Szerintem akkor nem érdemes.
Érzed belül, hogy nem tetszik, nem kell.
Van aki a nagyővel is így kezdte.
Nem tudom hogyan csinálják nekem ugyanis soha életemben nem csal még az első megérzéseim vagy érzéseim, de másokkal már megesett.
Külön sztorik is vannak olyanokrol mit gondoltál amikor eloszor megláttad a feleséged/férjed mikor még nem ismerted kb.
És hát nem valami fényes sztorik vannak.
Valami poénos cikkben volt összegyűjtve.
Jav nekem soha nem csalt még az első megérzésem/érzésem.
Aki "nem tudom" kategoria volt az kesobb se tetszett meg soha. Csak csalodast okoztak, a nemtudomból csak nem lett minden esetben.
Másokban meg átfordult másba. Nálam ilyen még nem volt soha.
Én annó le akartam mondani az első randit a barátommal. Úgy voltam vele, hogy oké, jófej, de azért annyira nem jön be.
Aztán mégis elmentem és a tali végére már kifejezetten vonzódtam hozzá, a második randin meg már odáig voltam...
Nem azt mondom, hogy erőltess magadra olyasvalakit, aki nem tetszik, csak azt, hogy egy randival nem veszíthetsz. Ha utána is úgy érzed, hogy nem klappoltok, akkor megírod neki, és ennyi volt.
Hallgass a 6. érzékedre! Itt nincs biztos pont - mert szubjektív a dolog.
Ha úgy érzed nagyon nem tetszik, vagy red flag van akkor ne találkozz vele.
Ha úgy érzed, hogy "talán" kategória, mert valami megfogott benne akkor tehetsz egy próbát.
Ezzel együtt szubjektív a dolog! Neked kell tudnod, érezned, hogy érdemes-e egy próbát tenned. Akivel viszont NE találkozz: a redflag kategóriával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!