Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit gondoltok erről a képről?

Figyelt kérdés
[link]

#randi #pénz #aranyásó #jól megkapta
szept. 5. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Egy, Én soha nem mennék pénz nélkül randira.

Kettő a lány helyében nem ülnék ott és nem nézném, ahogy eszik..."ember".

szept. 5. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, ki az a hülye, aki pénz nélkül megy valahova. Akár randi, akár nem. Bármi történhet, jó, ha van valamennyi pénz az embernél.

Egyébként meg nevetséges, mikor egy meghívásból valaki ekkora ügyet csinál. Én nőként pl. most délután meg fogom hívni a barátnőmet egy italra, mert múltkor ő hívott meg és ez így korrekt.

szept. 5. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Ha elhívta a nőt randira, akkor gondolom a hívó fél fizet. Meghívás az így működik.

Nem a te hibád taplókám, de nőd se lesz soha.

szept. 5. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Azt gondolom róla, hogy ha valaki így áll hozzá a randizáshoz, a másik félhez, akkor jobb is még az elején megtudnom, mert így hamar leléphetek :D Ez csak simán bunkóság, ha elhagyja a kártyáját még a kollégámnak is kifizetem az ebédjét, nemhogy ha valakit kifejezetten ELHÍVOK randizni.
szept. 5. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Ennek sem lesz csaja
szept. 5. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
Igaza van a pasinak, had egyen már, ha megéhezett. A lánynak ilyenkor, ha nem tud fizetni, akkor azt kell mondania, hogy nem éhes
szept. 5. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
Hogy ez ilyen tipikus incel mém, akik arról konpsirálnak, hogy a nők csak a pénzért mennek randizni és nekik ezért nincsen nőjük. Persze, van aki azért megy, de azért alapvetően nem ez a jellemző. Mondjuk ha valamiért nem tudnék fizetni és a barátom nem fizetné ki nekem, akkor biztosan nagyon mérges lennék rá, hogy akkor miért kellett olyan helyre menni, amire nem volt pénzem éppen, vagy amit ő nem akart fizetni nekem. Fordítva én is megtenném érte, hogy fizetek neki valamit, elvégre szeretjük egymást vagy mi.
szept. 5. 13:48
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Ez a szituáció mindig csak egy "megrendezett" fénykép marad, és nem több. Gondolod, kérdező, hogy bármely csaj ottmaradna végignézni, ahogy a pasi eszik?
szept. 5. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

1. Ki az aki pénz nélkül megy bárhova, pláne a mobilfizetés korában?

2. A meghívás szerintem meghívás, a meghívó fél fizet.

3. Ha valaki ennyire zsugori, azzal úgyse lehet tervezni.

4. Gagyi hangulatkeltő kép.

szept. 5. 15:48
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Én pénz nélkül sosem megyek randira, sőt amúgy annak ellenére is, hogy illem szerint annak kellene fizetni, aki meghívott, inkább fizetem a részem vagy felajánlom, mert manapság sok férfi azt hiszi, hogyha már fizetett, akkor tulajdonképpen dugást vett magának...

De meg lenne a véleményem arról, aki meg sem hív. Felkerülne a listára egy fekete pont... még nem akkora blama, hogy azonnal kukába kerüljön, de figyelem, hogy más téren is ennyire neveletlen-e.

szept. 5. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!