Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, teljesen elvesztünk?
A tanulmány alapján még a szülők is inkább a szebb gyerekeiket szeretik.
Vajon lehet, hogy részben a problémánk gyökere, hogy még anyáink sem szerettek eléggé?
1
Ez valami terápia? Szerinted egy terapeuta meg tud oldani olyan problémákat amelyek gyökerei elsősorban a természet jellegében keresendők?
Ez ott dől meg hogy egy csomó tündérszép gyerekből lesz csúnya felnőtt, illetve fordítva.
Azt meg hogy a te anyukád szeretett-e, te tudhatod, ez az "anyáink se szerettek eléggé" így elég értelmetlen kérdés. Mindenkinek más a tapasztalata.
4
Édesanyám mindent megtett értem.
De ez nem ugyanaz mint a szeretet.
A szeretetet ugye érzed, az belülről áradó melegségy
"Lehet jönni a belső értékekkel, de a nők külsőség alapján választanak."
A férfiak még inkább.
"Édesanyám mindent megtett értem.
De ez nem ugyanaz mint a szeretet."
De. Ennél tisztább szeretetet senki nem fog érezni irántad. (Senki iránt sem, btw.) És mi vagyunk a szerencsések, mert akiket az anyjuk sem szeret, azoknak nehéz lehet.
“ Ha beakad valami, akármekkora baromság is, nem eresztitek”
Talán mert egy jó részünk Aspergeres? Nem a mi hibánk. Mi logikailag akarjuk megérteni miként működnek a dolgok.
Ha meg akarnátok érteni a dolgok működését, elhinnétek, amit pl. itt az oldalon is százával magyaráznak nektek a népek. Ne adj'isten, megfogadnátok néhány jótanácsot. De eszetek ágában sincs, sőt. Csak hergelitek magatokat, meg mindenki mást is.
Te diagnosztizált Asperger-szindrómás vagy amúgy? Csak mert az első szakdolgozatomat auti témában írtam ezer éve, de azért azt meredek állítani, hogy azért vagytok ilyenek, mert mindannyian Aspergeresek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!