Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira úgy készültök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira úgy készültök, hogy bármi lehet?

Figyelt kérdés
Női szemmel tökre érdekel, hogy ha elhívtok egy nőt randira, akkor mindig úgy készültök, hogy bármi lehet a kimenetel, akár szex vagy orál. Vagy alap higiénia megvan, de különösebben nem készültök a szexre

aug. 27. 13:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Nem semmi olyat
aug. 27. 13:30
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Bármennyire meglepő, ha egy férfi tényleg kedvel valakit, akkor ez az utolsó ami eszébe jut, mert jobban foglalkoztatja, hogy jó benyomást keltsen és kölcsönösen jól érezzék magukat.
aug. 27. 13:34
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem hordok magammal gumit, ha arra gondolsz. Nem azért ismerkedek, hogy egyből szexeljek. Nekem ez nagyon intim dolog. Nem elsőrandis téma.

F

aug. 27. 13:43
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Randi előtt mindig fürdök, fogmosás de nem azért mert számitok valamire. Csak hát szerintem alap, hogy ápoltan, igényesen menjek.
aug. 27. 13:56
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Igen
aug. 27. 13:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 27. 14:05
 7/16 anonim ***** válasza:
62%

Igen, ugyan csak egyszer volt rá példám, hogy felmentünk adott nő lakására első találkozás után, de abból is 3 év kapcsolat lett.

Jobb biztosra menni, ha végül mindketten akarjátok, miért ne.

Meg amúgy sem jelent extra erőfeszítést ez, normál ápoltság úgyis meg kell legyen, csak beteszel pár óvszert a tárcába vagy valahova.

aug. 27. 14:14
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Nyilván az alap higiénia megvan, de inkább esernyőt teszek be a kocsiba, mint gumit a zsebbe.
aug. 27. 14:15
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
A guminak semmi köze az ápoltsághoz. Védekezéshez van egyedül köze. Én ápolt vagyok, mégsincs nálam gumi. Csak ha szükségem van rá. Randira nem azzal állítok be.
aug. 27. 14:41
 10/16 anonim ***** válasza:
96%
Első randin semmiképp nem szexelnék. Persze csinosan, igényesen, ápoltan jelenek meg akkor is, nálam nem attól függ az igényesség, hogy van-e párom és aznap fogok-e dugni vagy találkozni vele, ill. azért az önbizalomnak is ad egy löketet, ha a legjobb formámban jelenek meg,
aug. 27. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!