Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal nők, milyen autóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők, milyen autóval kell rendelkeznie minimum a pasinak, hogy szóba álljatok vele?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a többi minimum elvárást eléri a pasi.
aug. 25. 10:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%

Semmilyennel. Randiztam olyan sráccal, akinek nem volt autója, ő ezt hatalmas tragédiaként élte meg, elkezdett nekem szabadkozni, hogy noha neki még nincs autója, de tervben van, hogy vesz majd egyet, még nekem kellett nyugtatni, hogy ne foglalkozzon ezzel, semmit nem jelent. Nagyon károsnak tartom a férfiak és nők egyaránti hergelését, hogy csakis az anyagiak számítanak, a másik ember személye pedig édes mindegy.

21/N

aug. 25. 10:33
 2/18 anonim ***** válasza:
40%

Trabant

😁

aug. 25. 10:35
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem elengedhetetlen az autó, de jó pont ha van. Kb annyi az elvárásom, hogy ne rohadjon, ne máljon róla a festék, ne legyen kéthetente szervízben, se azért, mert állandóan baja van, se azért, mert tuning huszár a pasi. Tehát, valami 20 éves kocsi is lazán jó, ha megbízhatóan működik és nincs agyon rúgva kívülről se.
aug. 25. 10:40
 4/18 anonim ***** válasza:
69%

Semilyennel. A jelenlegi páromnak sincs autója, mert felesleges a mindennapjainkhoz. Ha mégis kell (mert mondjuk autós túrára) autó, akkor kölcsönkérjük egy rokonét vagy bérlünk.

25/N

aug. 25. 10:44
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Semmilyennel. Nem is tudom, honnan ered nálatok pasiknál ez a buta sztereotípia. Amelyik nő azt nézi, van e autó, azt ott kell hagyni. Mit foglalkoztok velük komolyan?
aug. 25. 10:45
 6/18 anonim ***** válasza:
26%
Ferrari
aug. 25. 10:46
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
Mindegy.
aug. 25. 11:10
 8/18 anonim ***** válasza:
75%

Komolyan mar... A trabi manapsag kincs szinte mar nem is talasz szep rendben tartott allapotut.

De egy UAZ is nyero nalam.

Vagy barmely retro auto.

Szepen felujitva alig van az is gyujtoknel. Minap olvastam h 2 millaert kelt el egy Trabi nyugaton...

aug. 25. 11:13
 9/18 anonim ***** válasza:
31%

Ez a belépő szint;

[link]

aug. 25. 11:14
 10/18 anonim ***** válasza:
72%

9. ez csak szerintem lett csúnya?

miért úgy néz ki, mint egy Aventador, amivel ütköztek?

aug. 25. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!