Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez azt jelenti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez azt jelenti, hogy tényleg tetszem a lánynak? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem konkrét randi volt, csak így alakult a helyzet. Mivel barátokkal vagyunk balcsin így a hosszúhétvégén. Ez a lány az egyik lány barátunk barátnője, és jött velünk, most találkoztunk másodszor, de már elsőre is tetszett amúgy. Most alakul közöttünk valami, flörtölgetünk, meg úgy közeledik felém ő is, meg én is felé. Ő nagyon szerette volna megnézni, hogy a partról lehet-e látni tűzijátékot (lehetett), de senkinek nem nagyon volt kedve menni, szóval én lementem vele. A pokrócon ülve átkarolta a karomat, és nekidőlt a vállamnak. Az ujjával még simogatott is közben. Aztán a tűzijátékok után lefeküdtünk a pokrócon, és ő oldalról teljesen hozzám bújt, nagyon jó érzés volt. Én is simogatta őt, de csak a hátát, mert nem akartam tolakodó lenni. Lehet meg kellett volna csókolnom, de nem mertem elrontani a pillanatot. Viszont én külön autóval jöttem le, mivel ők mind pénteken jöttek le, de én még dolgoztam, szóval felajánlottam a lánynak, hogy hazaviszem én, hogy ne kelljen tömörülnie, meg szerencsére közel is lakunk, szóval pont jó. Holnap délután megyünk fel, szóval a kocsiban lesz alkalmunk kettesben beszélgetni. Mit tanácsoltok? Tényleg nagyon aranyos, szép és szerethető lány.

aug. 20. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Hát ja, azért ott mehetett volna a csók, elég sok zöld lámpát írtál 😃

De amivkésik, az nem múlik. Jó autós randizást.

aug. 20. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez cuki.

Hajrá!:)

aug. 20. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:
20%

Hát ja.

Minden lámpa zöld volt.

Megdughattad volna.

Most reménykedhetsz hogy a csaj ebben tartást látott, nem pedig töketlenséget.

Ha veled megy haza, elkülönítve, ülj be vele inni vmit aztán vidd fel magadhoz megdugni.

A kocsiban hazafelé.

Mivel veled megy itt már 1 értelmű a szitu. Bejössz neki. Ebben a fázisban én már nem udvarlok, csak hallgatok, élvezem a zavarát, meg értékelem ha csacsog és le akar nyűgözni.

Meg elejtek néhány negatív bókot.

Pl tegnap sütöttem a csaj meg folyamat mesélt én meg hallgattam. Aztán bemutatta hogyan liheg a kutyája én meg röhögtem majd azt mondtam.

Milyen hosszú a nyelved...

Ő meg rendesen a szája elé kapta a kezét amin még jobban nevettem,ő meg még jobban zavarba jött.

aug. 21. 01:40
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
3. Nem kell azonnal dugni. Nem mindenki ösztönlény, mint te. :)
aug. 21. 07:14
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Esélyes, de minimum csók legyen. Már azzal sokat kockáztattál, hogy a parton nem smároltad le.
aug. 21. 08:00
 6/7 anonim válasza:
#3 jó hogy nem azt mondtad neki hogy “Fúj, kutyaszarral mostál fogat, kuvasz?”
aug. 26. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

6.

Azt te mondod, mert nem érted a negatív bók és a paraszt, alpári viselkedés közötti különbséget.

De teszteld le,hogy negatív bókolod a csajt.

Olyan mint a varázslat szerintem.

Meg fordul tőle a keret és a csaj kezd el udvarolni neked. Tetszeni akar, le akar nyűgözni, meg akar felelni.

aug. 26. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!