Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez azt jelenti, hogy tényleg tetszem a lánynak? Hogyan tovább?
Hát ja, azért ott mehetett volna a csók, elég sok zöld lámpát írtál 😃
De amivkésik, az nem múlik. Jó autós randizást.
Hát ja.
Minden lámpa zöld volt.
Megdughattad volna.
Most reménykedhetsz hogy a csaj ebben tartást látott, nem pedig töketlenséget.
Ha veled megy haza, elkülönítve, ülj be vele inni vmit aztán vidd fel magadhoz megdugni.
A kocsiban hazafelé.
Mivel veled megy itt már 1 értelmű a szitu. Bejössz neki. Ebben a fázisban én már nem udvarlok, csak hallgatok, élvezem a zavarát, meg értékelem ha csacsog és le akar nyűgözni.
Meg elejtek néhány negatív bókot.
Pl tegnap sütöttem a csaj meg folyamat mesélt én meg hallgattam. Aztán bemutatta hogyan liheg a kutyája én meg röhögtem majd azt mondtam.
Milyen hosszú a nyelved...
Ő meg rendesen a szája elé kapta a kezét amin még jobban nevettem,ő meg még jobban zavarba jött.
6.
Azt te mondod, mert nem érted a negatív bók és a paraszt, alpári viselkedés közötti különbséget.
De teszteld le,hogy negatív bókolod a csajt.
Olyan mint a varázslat szerintem.
Meg fordul tőle a keret és a csaj kezd el udvarolni neked. Tetszeni akar, le akar nyűgözni, meg akar felelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!