Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lenne nála esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne nála esélyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Van a szomszédomban egy 50 év körüli egyedülálló nő. Én még huszonéves vagyok, de már közelebb a 30-hoz mint a 20-hoz. Nagyon vonzó, fiatalos anyukáról van szó akinek a gyerekei már kirepültek néha havi 1-2 alkalommal látogatóba mennek hozzá, férje pedig nincs, se párkapcsolata. Teljesen egydül él.

Elég jó a szomszédi viszonyunk, szoktunk beszélgetni, nemrég még kávézni is áthívott magához, sütni is szokott stb. Ott fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy lehet benne lenne, viszont ezeken a kedves gesztusokon kívül olyan direkt jeleket nem ad amiből egyből levágnám a szitut és kicsit összevagyok zavarodva ezzel kapcsolatban.

Idősebb nők terén elég tapasztalan vagyok, konkréten idősebb nővel még sosem voltam.

Szerintetek benne lenne egy laza szexkapcsolatban?

aug. 18. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jelezte akkor csak jó szomszédnak tart.
aug. 18. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

En is hivtam már át szomszedpasit.

Mert első blikkre tetszett igy kiváncsi voltam rá jobban is.*

Csak aztán ahogy bdszélgettünk lehozott.(egy pesszimista szerencsétlen lúzer minek tanulni meg jó a töltött dohány jó a betanitott munka nem is akar valtani 10 éve is ugyanott ugyanugy stb)

Szoval egyszer a mentalitása volt az ami betett..

Aztán meg: kb mindent visszahallottam a szomszedoktol hogy mirol beszeltunk, ez rolam pletykált kikürtöl mindent.

Es még később: számtalan hazugsága is derül ki.

Ezen kivul próbálkozott mint ferfi majd ő massziroz kedveskedik de az meg olyan gyámoltalan pipogya mafla volt az egész próbálkozása hogy hát kémia kanyarba se jött. Sőt inkabb taszított az egész.

Te szerintem a csillaggal jelölt résznél tartasz.

Hát ne cseszd el ha akarsz vmit egy tapasztalt idosebb nőtől. Oda már ferfiak kellenek nem balfékek..

aug. 18. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Értelmes nőnek nincsenek pedofil hajlamai. Már pedig ilyen különbség már kimeríti a fogalmat.Bőven a fia lehetnél az illető nőnek, és beteg az az ember aki ilyen korkülönbséggel kezd bárkivel.
aug. 18. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 30 évesről van szó utolsó..
aug. 18. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

3

Rdmélem, fortdított felállásban is ezt gondolod.

aug. 18. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5 pontosan.
aug. 18. 21:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 fogalmatlan vagy, mint oly sokan. A pedofília nem korkülönbséget jelent és semmi beteg nincs abban, ha két FELNŐTT ember bármilyen kapcsolatot létesít, amíg azzal senkinek nem ártanak. Ha már internetet használsz, ne essen nehezedre rákeresni, hogy a pedofil ember nemileg éretlen (pubertás előtti) kisgyerekekhez vonzódik. Az valóban beteg.
aug. 18. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Persze, egy 50-es milf, pont rád lesz szorulva. Ébredj fel, konkrétan halomban állnak a jobbnál jobb genetikai csúcskatekóriás kúrógépek az ilyen milfeknel.
aug. 18. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
68%
Kerdezd meg hogy parja miert nincs es hogy nem keres-e tarsat
aug. 18. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!