Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők felsőbbrendűnek tartják a szögletes fejű és magasabb férfiakat?
10
Úgy látom a dobozfejű, önelégült mosolyú, hunyori kicsi szemű pasikra gyorsan felfigyelnek valamilyen érthetetlen oknál fogva. De lehet az én megfigyelésem hibás, nem tudom.
11. Ezek a te megfigyeléseid, biztosan így is van.
De nem csak ennyi kell egy ismerkedéshez. A magas kockafejüvel nem érdekes a beszélgetés, nincs humora, akkor ennyi, köszöntünk egymásnak és kész
Nem lehet hogy neked jönnek be ezek a pasik ?
Nőként nem tudom miről beszélsz.
A férjem 173 cm, (nem tudom milyen fejforma, de nem női vonásai vannak), több diplomás, értelmes, férfias, szereti a gyerekeket, és az elejétől kezdve udvarolt!
Tehát egy randira sem jött üres kézzel, nem visszafelé húzott, hanem fel az ő szintjére.
Tehát lehet vele haladni .
Most kezdem az egyetemet.
14
De úgy értsem pénzzel is udvarolt neked?
Ő finanszírozza az egyetemedet?
Én is kipróbáltam már milyen pénzzel és allampolgársággal “hódítani” például Ázsiából vagy Afrikából. De érzelmileg nem éri meg annyira.
Szerinted nem kellene hogy költsön rám?
Nem nézne ki hülyén, vagy bénán egy pali hogy udvarolni akar, állítólag szeret, én vagyok az élete értelme, de sajnál tőlem egy szelet csokit mert az pénzbe kerül?
Vagy most hogy már a férjem, szerinted mire kéne elköltenie a fizetését?
Építkezünk, haladunk.
Vagy szerinted egyedül kellene nyaralnia is?
Vagy elkocsmátnia a fizetését?
Persze tudom van aki inkább magára költi a fizetését, de azok nem valóak nőkhöz, azok nem társnak valóak.
Láttam már olyat is hogy egy pali elgépezte a fizetését, és végül egy gazdag csajt vett el feleségül.
Kellett neki a biztosnág, ő olyan volt 40 évesen is mint egy gyerek!
Kellett valaki aki gondoskodik róla….
Na olyat én nem tudnék elképzelni, akárhogy is jóképű lenne, mert férfiatlan.
Mint egy kisgyerek, akinek mama kell…
Számomra ez teljesen természetes hogy igenis költ rám.
A felesége vagyok, nem a szomszédja.
Ki finanszírozza az egyetemet nekem?
Passz!
Nem bontjuk részletekre a kiadásokat.
Mert akkor verhetném a mellem hogy az én pénzemből eszünk, az övéből építkezünk…
Akkor most én tartom el????
Mi egy család vagyunk, amikor neki volt tanfolyam azt is kifizettük!
De mi nem számolunk fillérre hogy most ki mit vett , ki mit fizetett.
Mi házastársak vagyunk, mi egy család vagyunk.
Ha majd egyszer lesz nő az életedben akit szeretsz és ő is téged, nem fogsz számolgatni hogy kinek mi a része meg ilyen baromságok!
Egy csapat lesztek, együtt eveztek a hajóban, és egy irányba fogtok tartani.
18
Jó de mi van ha 5 év múlva pattint a nő mert kapott egy jobbat és akkor mindhiába volt a sok kiadás, plusz a vagyonod felét is viszi magával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!