Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek alapján lehet észrevenni hogy meg kell csókolnom egy lányt?
10:39-nek
neked bejönnek a rámenős pasik?
mi az amit már túl rámenősnek számít?
10:39 vagyok
Nem az,hogy bejön,de míg beszéltem vele 8 hónapig msnen,nagyon megszerettem,ugyanolyanok vagyunk,sok a közös dolgunk,imádtunk beszélgetni,hülyülni és beleszerettünk egymásba,csak ugyebár én hazudtam,így nem gondoltam hogy valaha is lesz valami,gondoltam sose derül majd ki,majd elfelejtjük egymást,de ő túl okos volt. :D Azt hittem majd leordítja a fejem stb,ahoz képest én örültem,hogy így alakult. :) Nem mellesleg állandóan hozzá tette,hogy imád velem csókolózni,mert nagyon jól tudom használni a számat,mindenhol,neki ez nagyon tetszik stb..és persze nem tudja hogy teljesen ő volt az első az életemben. :D Azóta is nagyon jó barátok vagyunk,mindent megbeszélünk,néha még van ez meg az,de megbeszéltük hogy barátok maradunk,mert nem megy együtt valamiért,pedig sose talált ő se és én se olyan embert akivel ennyire egyformák lennénk.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!