Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány ismerem régóta, ő is engem. A baj mindösszesen annyi, hogy barátként tekint rám :S . Hogy érjem el, hogy ő is azt akarja amit én ( mivel én szeretem őt )?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 09:00
31/44 A kérdező kommentje:
úgy barát, hogy köszönő viszonyban voltunk :DD szóval...
azért köszi mindenki a hasznos infókat :D ... remélem összejön nagyon boldog lennék :)
2010. nov. 2. 10:05
32/44 anonim válasza:
akár hívd el ma találkozni még ma :D
33/44 A kérdező kommentje:
pfuu hát még ma ... hajjajj :D
2010. nov. 2. 10:09
34/44 anonim válasza:
gondolj arra ha összejön :D több időt lehetsz még vele szünetbe
35/44 A kérdező kommentje:
és ha nem ? :DD
2010. nov. 2. 10:14
36/44 anonim válasza:
Akkor megpróbálkozol más lánnyal.
37/44 A kérdező kommentje:
hmmm :) nálam ez sose igy ment...vagy is hasonlóképp mint ahogy emlitetted, de ilyet vagy ilyen érzéseim nemvoltak egy lány iránt sem :D
2010. nov. 2. 10:16
38/44 anonim válasza:
hát most én is így valahogy vagyok :D
39/44 A kérdező kommentje:
ennyire beleesve egy csajban sem voltam, mint belé :D nemtom ... szóval azért lennék iszonyat boldog ha összejönne és borzasztóan szomorú ha nem ... és ezért van ez a tétovázás :S
2010. nov. 2. 10:19
40/44 anonim válasza:
hát minden fiú életébe eljön ez egyszer :D
am sok barátnőd volt már ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!