Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ideig érdemes várni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig érdemes várni visszajelzésre, ha Messengeren randira hívtam egy ismerős lányt?

Figyelt kérdés
Két napja írtam neki, egy olyan randival kapcsolatba, amiről már beszéltünk is a múlt héten, és ő javasolta. Látom, hogy azóta olvasta, többször belépett, de nem válaszol. Mennyit érdemes ilyenkor várni a válaszára?
aug. 10. 12:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb ennyit. Törlés. Húzza más idejét. Ő nem gondolja komolyan.
aug. 10. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira érdekelnéd már válaszolt volna, felejtős.
aug. 10. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyit se képes odaböfögni hogy még nem döntött és még gondolkodik akkor felejtsd is el.
aug. 10. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Már még 1 percet se érdemes rá várni. Tiltás!
aug. 10. 12:48
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
De miért messengeren hivtad el. Élőbe kelett volna igy nem kéne várnod a válaszra és egyből tudnád.
aug. 10. 13:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük élőben, hogy randiznánk, és csak az időpont végett írtam rá Messengeren. A kettő között is beszéltünk, és nem úgy tűnt h baja lenne velem
aug. 10. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem csak nem tudja a választ és nincs ideje visszaírni. Úgy van vele, hogy majd akkor fog válaszolni, ha van mit.
aug. 10. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből még nem szűrhető le hogy bukott ügy. Kérdezz rá, hogy akkor mi van, akarja-e még vagy már nem? Ha erre sem válaszol 1-2 hétig akkor már több okod van azt sejteni hogy szarik rád.
aug. 10. 16:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Élőben kérdezd meg.
aug. 10. 16:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!