Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalon lehet legtöbb sikerrel ismerkedni/kapcsolatot kialakítani?
Figyelt kérdés
aug. 10. 11:31
2/6 anonim válasza:
A netes ismerkedés mára gyakorlatilag halott, kivéve ha nő vagy. Ha férfi vagy, akkor nagyon különlegesnek kell lenned ahhoz, hogy felfigyeljenek rád, és hogy komolyan szóba álljanak veled.
3/6 anonim válasza:
"kivéve ha nő vagy"
Miért szerinted a nő nem férfival jön össze?
Ergo ugyannnyi férfi jön össze, mint ahány nő
4/6 anonim válasza:
#3: Csak abba gondolj bele, hogy egy nő hány férfit vesz semmibe, mire összejön valakivel. Egy nőnek olyan szinten könnyebb az ismerkedés, hogy elég egy-két fotó, és máris özönlenek a lájkok, az üzenetek, és még nem is kell topmodellnek lennie a csajnak, bőven válogathat az érdeklődők közül. Míg egy átlagos férfi megjelölhet száz nőt is, elküldhet száz üzenetet, lesz talán 5-6, aki visszajelöli, abból esetleg 2-3-mal el tud indulni valami beszélgetésféle, és esetleg lesz egy randija, aminek a végén a nő lelép.
5/6 anonim válasza:
Nem kell topmodellnek lenni, aha... 😏
Nők közül is csak azoknak megy ilyen oldalakon, akik elég szépek, rengeteg optikai tuningot (smink és társai) használnak és fotogének. Átlag Julcsa a natúr fejével meg az akárhogy próbálkozik, akkor is béna szelfijeivel figyelmen kívül lesz hagyva. Nem, az átlag nem az, aki nem topmodell ugyan, de azért mégis instakompatibilis...
6/6 anonim válasza:
#5: Akkor használj te is sminket, és irigykedés kilőve. Átlag Julcsa meg ne béna szelfiket csináljon magáról, hanem normálisakat. És rengeteg tényleg átlagos nő van fenn közösségi oldalakon (akár instán is), mint ahogy a való életben is ott vannak, csak némelyikük borzasztó bunkó, másikuk beképzelt, a harmadik meg úgy néz rád, mint a véres rongyra, ha meg mered őt szólítani. Egyébként hidd el, különböző társkereső oldalakon sok nőt megjelöltem, olyanokat, akik nem a kifutóról léptek le, hanem akik akár az utcán is szembejöhetnének velem, de gyakorlatilag semmibe vettek. A múltkor a Badoo-n jött egy értesítés, hogy megnézett egy csaj. Jó értelemben véve átlagos volt, tetszett, ezért írtam neki. Tudod, mi volt a reakciója? Szó nélkül lelépett, még arra sem méltatott, hogy legalább egy sort írjon. Tinderen egy másik csaj visszajelölt, miután megjelöltem. Írtam neki, elkezdtünk beszélgetni, válaszolgatott a kérdéseimre, aztán egy hosszú litániája végén közölte, hogy ő nem akar távkapcsolatot, és nem tudja, érdemes-e így folytatnunk a beszélgetést. Csak ennyit válaszoltam neki: "oké, szia", tiltottam és töröltem. Ennyit az átlagos nőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!