Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Viccbol adott egy kis pofont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viccbol adott egy kis pofont a randin, szerintetek ez normalis?

Figyelt kérdés

Az elso par randin nagyon kedves volt..

De most a legutobbin egy nagyon kicsi pofont adott nekem a semmibol. Szerintem ez nem normalis es meg is utne kesobb ez 100%.

2024. aug. 7. 14:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? Úgy küldtem volna a francba, mint a szél!
2024. aug. 7. 14:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Viccből? Akkor te is viccből vágd gyomorszájon vagy ilyesmi. "De jó mulatság lesz"
2024. aug. 7. 14:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy normális. Hol nevelkedett ez, istállóban? Azonnal otthagynám, nem is várnám meg a randi végét.
2024. aug. 7. 14:51
 4/18 anonim ***** válasza:
20%
ez a kérdező is tökelütött,a 10 edik krapek után se jött meg az eszed?
2024. aug. 7. 14:56
 5/18 A kérdező kommentje:

Rossz erzes mert elrontott ezzel mindent.

Azt sem tudtam hogy reagaljak, megkerdeztem tome hogy megutne engem kesobb komolyan is?

Azt mondta nem.

De en mar ott tudtam hogy vege. Nagyon megalazo volt. Ereztem rajta hogy megakar alazni.

2024. aug. 7. 14:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Remélem soha többé nem randizol vele!
2024. aug. 7. 15:01
 7/18 anonim ***** válasza:
És mégis miért?
2024. aug. 7. 15:11
 8/18 anonim ***** válasza:
72%

"Rossz erzes mert elrontott ezzel mindent."

Inkább fogd fel úgy, hogy még idejében kiderült, hogy milyen. Ha fél év járás után mutatja ki a foga fehérjét, az sokkal fájdalmasabb lett volna.

És nem ezzel rontott el mindent, hanem a beteg személyiségével. Remélem, azonnal megszakítottál vele minden kapcsolatot!

2024. aug. 7. 15:12
 9/18 anonim ***** válasza:
13%
Ha tényleg viccből adta és nagyon finomat akkor nem csinálnék belőle ügyet. Én is szoktam a párom poénból arcon legyinteni, vagy csak úgy tenni míg ő a tarkóm gyengéden megszorítani mert tudja, hogy csikis vagyok. De barátnőim szintén szokták csinálni.
2024. aug. 7. 15:13
 10/18 A kérdező kommentje:

9. Simogatta a karom, a kezem a combom, aztan meg adott egy kis pofont. Nem is beszelgettunk akkor

csak ultunk egymas mellett mikor ez tortent.

2024. aug. 7. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!