Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fekete vagy színesbőrű férfiak (félvér, kreol) mennyire szerethetik az európai stílusú lányokat? Azon belül melyik típust? Vagy mindegy haj- és szemszín csak fehér legyen?
Kíváncsiságból kérdem, mert előfordulnak vegyes párok.
Én már láttam ilyet utcán is, fehér nő fekete vagy kreol férfival, és fordítva.
De bőven vannak olyanok, akik inkább a saját közegükből választanak.
Kiskoromban az amerikai filmekben inkább azt láttam, hogy a főszereplő fekete/kreol srác fekete vagy kreol bőrű de csinos szép dekoratív nővel volt vagy azzal jött össze a filmben (pl. Eddie Murphy filmek, Feketék fehéren). (Amivel amúgy szintén nincs baj).
Arra lennék kíváncsi, a való életben ez mennyire gyakori, hogy egy fekete vagy kreol bőrű férfi fehér nővel jön össze?
Fekete alatt nemcsak az afrikaiakat értem, hanem az afroamerikaikakat, vagy más európai országban elő színesbőrűeket akiknek az egyik szülője fehér, vagy valamelyik Amerikához közeli szigetről származik (Karib-tenger).
Azon belül melyik típust kedvelhetik? A szőkét, barnát, vöröset, fekete hajú világos bőrrel, vagy mindegy?
Érdekes, lehet az afrikai pasik vagy a fekák egy része szereti a teltebb nőket, viszont az Eddie Murphy filmekben inkább vékony, karcsú, csinos félvér lányok voltak a főszereplő mellett.
Ezért is érdekelt volna, vajon az afrikaiak szeretik a fehéreket, az afroamerikaik pedig a saját közegükből választanak-e.
Az echte fekete nőkre érted többségük nem szép?
Mert félvér, keverék nők között sok szép, csinos, jó alakú nő van, amerikai filmekből kitűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!