Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb online társkeresős lehetőség, app?
Őszintén szólva mivel iszonyúan aránytalanul vannak a nemek (kb 3x annyi férfi mint nő) még egy átlagosnál jobb profillal is érdemes legalabb a legnépszerűbbeken egyszerre fent lenni.
Ez a sztenderd "trió" Magyarországon a Tinder, Badoo, Bumble.
Hogy melyik a legjobb azt így nehéz megmondani mert bár vannak különbségek ezek azért társkereső appok nehéz bennük túl sok innovációt hozni.:D A Tindernek rossz a híre hogy az egy dugó app, ez sztem már teljesen lányfüggő, de amit azért tapasztaltam hogy az ilyen alterebb, kicsit visszafogottabb lányok talán egy fokkal jellemzőbben vannak fent badoo-n vagy bumble-ön.
Igazából sztem nem hátrány kb mindegyiken csinálni egy profilt ami érdekel aztán magad kitapasztalod hogy neked melyik jön be. Tulajdonképpen ha az egyiken megcsináltál egy jó profilt akkor azt bármelyiken ellőheted utána (mármint a képeket)
Másik kérdéshez írtam de ide is aktuális.
Ha más nem írta volna előttem. "Barátnőt szeretne". Igaz a társ kereső alkalmazások erről szólnak de ott 1%az esély,hogy életed párját találd meg, főleg ha a képeid alapján ítéltetel meg, azok meg alkatod miatt buktatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!