Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti mi alapján választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mi alapján választotok párt, amikor megszámlálhatatlan jó csaj van?

Figyelt kérdés
Főleg a 20-25os korosztalyban, minden szórakozóhely, koncert, strand tele van jobbnál jobb lányokkal, kb választani sem lehet. Persze, személyiség alapján igen, de ha sokan kedvesek, tanultak is..akkor hogy lehet a mai világban megállapodni?
2024. júl. 27. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az még nem elég hogy ÉN választok valakit.

Őneki is engem kell választania.

Így már egyből kevesebb számba jöhető csaj van...

2024. júl. 27. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A megszámlálhatatlan "jó csaj" közül csak elenyésző 1-2% az aki tényleg képes szexuális vonzalmat ébreszteni bennem és ennek az 1-2%-ból van az a szórás, hogy esetleg teljesen mások vagyunk vagy én nem kellek viszont neki.

De ha rám hallgatsz akkor nem más nézőpontja alapján akarsz megállapodni bárkivel is.

2024. júl. 27. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Létezik olyasmi kérdező, hogy szerelem. Az dönti el.
2024. júl. 27. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel senkinek sem kellek ezért nem keresek barátnőt. Ez a probléma nem érinti ;)
2024. júl. 27. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván aki szóba áll veluk az jöhet.
2024. júl. 27. 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Férfiként nincs lehetőség válogatni.

Annak a megszámlálhatatlan számú jó csajnak a nagyobb része foglalt, de még azoknak se jövök be, akik tényleg szabadok.

2024. júl. 27. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Azok a jó csajok mind egyformán néznek ki, még a személyiségük is hasonló.

Ha nem érzed senkinék azt, hogy "na igen ez a nő kell nekem", addig szerintem felesleges bárkivel összejönnöd.

2024. júl. 27. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Választani nem lenne nehéz, és igen, rengeteg a szép nő az utcákon, egyéb közösségi helyeken, de ha téged nem választ senki, akkor mi van? :D
2024. júl. 27. 21:42
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
#8 jobb is, mert úgy tűnik csak egy darab húsnak nézi az embereket. Ha összejönne valakivel biztos, hogy még jobbat és többet akarna valaki mástól.
2024. júl. 27. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
Vércsoport.
2024. júl. 27. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!