Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiatal-középkorú korosztályb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal-középkorú korosztályban lévő férfitöbblet megoldására lehetne az országba importálni nőket más helyekről? Vagy ennek mi lehetne a megoldása?

Figyelt kérdés

Több férfi születik mint nő, ez egy biológiai tény. 100 születésből körülbelül 51.5 férfi és 48,5 nő. Nos, ebből az következik hogyha megnézzük a korfát mondjuk 18-50 között, azt látjuk hogy több tízezer fővel több férfi van mint nő.

Ez az arány csak 55 felett kezd egyenlővé válni, majd átfordulni a nők javára, mivel ők tovább élnek, de a legtöbb férfi nyilván nem 60-90 éves nőkkel akar együtt lenni.

Hogy lesz nőjük ezeknek a férfiaknak? Honnan? Matematikai képtelenség, mert fizikailag nincs hozzá elég nő.

Kérem csak az kommenteljen aki érti a kérdést és nem volt felmentve matematikából!

Tehát ha csak a 100 születésre jutó átlag 51 férfit és 49 nőt nézzük, már ott is hoppon marad 2 pasi, mert 49 nőt lehet "elvinni".

2024. júl. 18. 07:23
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
40, mint írtam, én nem hiszem, hogy nő többlet lenne, de azt se, hogy az a néhány plusz pasi/város annyira számítana. És a száraz tényeid még mindig csak születési adatok, ami önmagában nem ad reális képet.
2024. júl. 18. 17:48
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aktív vagy ma, Balázska. Ha ennyire ráérsz, inkább húzz el munkát keresni.
2024. júl. 18. 17:53
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Költözzön el az a férfi, akinek ez nem tetszik, oda, ahol nincs férfitöbblet. Nőket ne importáljunk ide, így is baromi nagy a munkanélküliség, brutálisak a megélhetési költségek... erre ezeknek munkát kell majd adni, mert a legtöbb incel nem lesz majd hajlandó eltartani, mert "jaj, hát nincs elég pénzecském hozzá" meg "na, azért ne legyen annyira hagyományos, hogy ne akarjon dógozni", szarért-húgyért elkezdenek dolgozni, mert fingjuk nincs, mennyiből lehet itt megélni, elveszik a munkát a magyarok elől... vagy ha eltartják őket, akkor nem adóznak, és még több embert kell kitartani arányaiban azoknak, akik tisztességesen dolgoznak.
2024. júl. 19. 19:23
 44/48 anonim ***** válasza:
43%
19:23 Meglepődnél, de érzésem szerint az incelek/társkeresésben nem túl sikeres férfiak jövedelme a magyar átlagjövedelem felett van, úgy, hogy nem tudnak kialakítani szerető és harmonikus párkapcsolatot. Gondolj bele, mennyi energia felszabadulna a Náluk, ha lenne egy szerető Párjuk is! ;)
2024. júl. 19. 20:58
 45/48 anonim ***** válasza:

#38 igen, én voltam. Fejtsd ki kérlek hol hibáztam :D

A 22es népszámlálási adatokat vettem alapul, azok szerint teljesen helytálló az állításom. Persze mindenki tévedhet, de azzal nem győzöl meg a tévedésemről, hogy adjam vissza a diplomám xd

2024. júl. 20. 00:16
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
44: ahhoz, hogy szerető párja legyen, szeretetre méltó és párkapcsolatra szimpatikus személyisége is kell, legyen. Az a legtöbb esetben hibádzik... én nem gondolnám azokat jó személyiségűnek, akik a neten fröcsögnek meg filippínó meg afrikai nőket akarnak beimportálni és magukra kényszeríteni. Meg azért, na, a többsége a netes inceleknek váltig állítja, hogy azért nincs nője, mert nem született gazdag családba, sajnos nem ért olyan dolgokhoz, amikkel lehet pénzt keresni, hát nem tudott elmenni egyetemre 100% saját hibáján és emiatt csóró... mert ugye a nő az mind pénzéhes hülye szukafattya.
2024. júl. 20. 08:59
 47/48 anonim ***** válasza:
46 8:59, Pont, hogy írtam egy választ amelyben én is elutasítom azt, amit a kérdező írt (33, 16:59). A 44-es válaszom a pedig nem csak a netes incelekről szólt, hanem a társkeresésben sikertelen férfiakról is (pl. "Béták"). Ez utóbbiaknak nem hiszem, hogy minden esetben rossz lenne a személyiségük és alacsony lenne a jövedelmük.
2024. júl. 20. 11:55
 48/48 anonim ***** válasza:
Azt is nézni kell, hogy több fiatal nő ment ki külföldre, mint férfi. Ezzel nem számol senki. A férfiak akik kimennek ingáznak mert itt van a családjuk.
2024. júl. 28. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!