Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mely társkeresők működnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mely társkeresők működnek 2024-ben?

Figyelt kérdés

Régen a Myvip randin sikerült randiznom, aztán a Badoo-n (ez elég sokáig működött). Az Interpals-ról is sikerült többször is randizni, már nem.

Aztán voltak hosszabba kapcsolataim (2xfél év meg egy 2 éves), csak időközben eltelt 10 év, most 32 vagyok és megváltozott az online világ.

Melyik társkereső oldalakra érdemes regisztrálni? (Nem baj, ha fizetős, ha működik)

2024. júl. 15. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Hol élsz? Ez az egyik legfontosabb, mert Bp-n és egy-egy nagyobb városon kívül semelyik sem működik igazán.

2. Hogy nézel ki ÉS mennyire vagy fotogén? Ezek ugyanilyen fontosak, mert ha csak átlagos vagy és/vagy nem tudsz magadról, illetve nem lehet rólad nagyon jó fotókat készíteni, akkor cseszheted. Mindegy, hogy férfi vagy vagy nő, egyszerűen nem fogod elérni az ingerküszöböt, mert az ma már kva magasra tolódott.

2024. júl. 15. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Győrben. De ezzel nem értek egyet.

Második ponttal szintén nem értek egyet, nem mindenki a külsőségel alapján ítél, vagy ha valaki igen, akkor az olyan is. :)

De nem vitatkozni akarok, mindenkinek megvan a maga véleménye.

Én a kérdésre szeretnék választ kapni, hogy melyik társkeresőkre regeljek(love.hu, elittárs vagy tiktokon csajozzak vagy snapchaten :D)?

2024. júl. 15. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

Tinder vagy Badoo, mert ezeket használják a legtöbben, esetleg még a fb társkeresője.

A többire meg majd rájössz, én tapasztalatból írtam a fentieket...

2024. júl. 15. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindegyik működik, csak nem mindenkinek.
2024. júl. 15. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Mozdulj ki az életbe,és cselekedj!
2024. júl. 15. 23:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmelyik!
2024. júl. 17. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!