Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb ismerkedős app jelenleg?
Régen még volt a love.hu (itthon mindent vitt évekig) badoo tinder sehol sem volt még , ezek után jött a fentebb említett 2 és letarolták a világot.
Nagyon régen nem voltam fent sehol így nem vagyok up to date viszont újra fel tenném magam valahova. Melyik a legjobb és miért pont az?
Illetve mennyire éri meg előfizetni a "premium" részére?
35/f
Ha jól nézel ki akkor bármelyik app jó, ha nem akkor már nehezebb dolgod van, viszont nem lehetetlen, én azt javaslom, hogy legyél fent az összes oldalon (Tinder, Badoo, Bumble, Facebook társkereső) mert lehet Tinderen be sem dobja a profilod annak akivel pl Badoo-n párba állsz.
Prémium Facebook-on szerencsére nincsen, Bumblen nem érdemes előfizetni, Badoo-n vannak néha akciók amikor 999 forintért kipróbálhatod a prémiumot, ott kipróbálhatod, hogy tudj dönteni, Tinderen én volt, hogy előfizettem, több matchem lett valamennyivel, de nem tudom megérte-e azt a 9000 forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!