Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedhet egy anyuka (babája 9 hónapos)?
Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 15:35
11/25 anonim válasza:
Szia, én újdonsült anyukaként annyit tudok erről mondani 8 hónapos terhesként megismerkedtem egy új férfivel, de ő viszont nem akart engem elfogadni együtt a gyerekkel. Nagyon nehéz napok voltak, de aztán végül a gyereket örökbeadtuk egy romacsaládnak, és azóta a kapcsolatunk nagyon sínen van, jelenleg 5 hónapos terhes vagyok tőle :)
Most gondolkozunk azon hogy a gyereket visszakérjük a romacsaládtól mivel nagyon szeretnénk a mi fiunknak egy kistestvért, csak nemtudom ez mennyire valósítható meg. Ha ebben valaki tud segíteni, előre is köszönöm
13/25 A kérdező kommentje:
Oké, tényleg nem béna a kérdésem, nyugodtan szét lehet trollkodni...
2024. júl. 7. 17:32
14/25 A kérdező kommentje:
*nem béna= béna :D
Na így tudok írni, közben volt egy esés... :/
2024. júl. 7. 17:33
15/25 anonim válasza:
Ha írogatni, eljárogatni nincs időd, akkor mégis hogyan tervezted az ismerkedést? Amúgy ha van lehetőséged, akkor mozdulj ki a gyerekkel (pl. sétáljatok, járj el baba-mama klubba, ha van a közelben), de ha elég élelmes vagy, akkor a mindennapi ügyek intézése (pl. bevásárlás) során is tudsz beszélgetni, ismerkedni.
16/25 anonim válasza:
Hát igen,válaszra se méltat privátban!
17/25 A kérdező kommentje:
Mert belátta, hogy a válaszadóknak igaza van.
2024. júl. 7. 18:52
18/25 anonim válasza:
#17: De ne nekünk legyen már igazunk. Mozdulj ki a gyerekkel, más anyuka is kimozdul(t). Attól, hogy gyereked van, nem kell, hogy minden pillanatodat ő töltse ki, illetve sok helyre (bevásárolni, könyvtárba, sétálni stb.) őt is magaddal tudod vinni, és melletted van, amíg te ügyet intézel vagy kikapcsolódsz. Most akkor 3 éves koráig semmit sem fogsz csinálni, csak majd akkor, ha ovis lesz?
19/25 A kérdező kommentje:
Neeeem, megy majd bölcsibe. :D
Viccet félretéve, megyünk, kimozdulunk, de nem lenne időm senkire.
2024. júl. 7. 19:37
20/25 anonim válasza:
Ahogy gondolod, bár szerintem egy odaadó, szerető társ segítséget is jelentene a mindennapokban (pl. pelenkázás, fürdetés, gyógyszer kiváltása, bevásárlás, akármi). Amíg kicsi a gyerek, addig nyilván több időt, energiát, odafigyelést igényel, és kevesebb időtök jutna egymásra a pároddal, de ezen is túl lehet lendülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!