Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye el fog jönni? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
nagyon parázós vagyok,mert már sokszor felültettek:S
felvett msn-re és elvileg már régebb óta figyelt engem..a sulink majdnem egymás mellett van,aztán megkeresett myvipen majd felvett msn-re,és elhívott holnapra randizni.
megbeszéltük a randit ,de aztán mennie kellett ,a számát még el akart kérni,de mondta h adjam meg az enyém és majd megcsörget...és még nem csörgetett meg:S
remélem nem fog felültetni,meg ugye holnap óra állítás..nem lehet olyan feledékeny h ne állítsa át..igaz?
nos ha olyan a srác mint én akkor bizony 1órát késni fog (vagy te érsz ki hamarabb? mittomén)
mert én a kérdésed után, kb most 5másodperce jöttem rá hogy át kell állítani az órát:DXD
uh tényleg az óra... hát ne csodálkozz ha késni fog, én ugyan nő vagyok, de ha nem mondod holnap várnak rám egy jó órát :DDD
hogy megcsörget-e azt nem tudom, de igazából ő keresett emg téged, akkor miért ültetne fel? nyugi biztos minden rendben lesz :) Nem hiszem hogy baj lesz... de ha késik ne ijedj meg:)
...na megyek átállítom az orákatm ielőtt elfelejtem:D
köszi a válaszokat
ja igen:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!