Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gyakorlásnak jó lenne? Többi lent.
Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok és soha nem voltam randin. Van egy lány ( unokatesóm egyik batátnője) akinek bejövök de az a baj hogy nekem ő nem jön be. Arra gondoltam hogy elmennék vele egy randevúra hogy tapasztalatot gyüjtsek. Mivel valószínüleg balf@sz lennék a randin offolna a lány de engem az nem zavarna mert nem akarok tőle semmit plusz legalább legközelebb már tapasztaltabb leszek. Nem akarok belöle hülyét csinálni ezért lenne jó ha ő offolna engem.2024. jún. 18. 10:01
11/13 anonim válasza:
Szerintem menj el vele egy randira, majd a randi végén mondd el neki kerek perec, hogy nem szeretnéd folytatni. (Persze csak ha a randi közben nem változik meg a véleményed)
Így kipróbálhatod magad randihelyzetben és nem élsz vissza az idejével és érzelmeivel.
12/13 anonim válasza:
Ez így nem túl etikus, hogy te már most tudod, hogy nem akarsz tőle semmit, nem tetszik neked.
Ha azt írtad volna, hogy láttál már szebbet, de ő sem lenne rossz, akkor még oké, hogy kideríted, a belső tulajdonságai megszépítik-e.
Ez így nem gyakorlás, hanem kib*sz*s a másikkal és szerintem te sem szeretnéd, hogy ezt tegyék veled majd azok, akik meg neked tetszenek nagyon.
13/13 anonim válasza:
Miért ne lenne etikus?
Nem hetekig-hónapokig hülyíti, hanem egy randira elmegy vele, hogy megismerje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!