Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy ilyen gigachad rappet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ilyen gigachad rappet előadok randin a csajnak, tuti sikert aratok?

Figyelt kérdés

[link]

Mondjuk elhívom randira, aztán felveszem a bömösbe, és amíg krúzolunk a városban, a mélynyomón elindul az alap, én meg ráreppelem a szöveget. Garantált lesz a vörös szőnyeg a csajszi szívéhez meg hálószobájához?

2024. jún. 16. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hátpersze.🤦‍♀️
2024. jún. 16. 19:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Sokat dolgoztam a szöveggel.
2024. jún. 16. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez ilyen Mc.Isti szint 😂😂
2024. jún. 17. 11:05
 4/7 A kérdező kommentje:
3-aska, nagyon tetszik, hogy ilyen bátran felvállalod, hogy hallássérült és zenei antitehetség vagy :D
2024. jún. 17. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Na! Kiszólt a gödörből a lyuk...
2024. jún. 17. 20:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Az MC istizők ugye Dancsó petikétől jönnek? Remélem, azért tíz évesek már elmúltak... XD
2024. jún. 17. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem Eminem retteghet. Ha ez a szám kijön vajas kenyérre nem lesz pénze.

Komolyra fordítva: Két-három évvel ezelőtt is egy vicc voltál, ez nem változott azóta sem. Ráadásul még hülye is vagy, mert nem veszed észre, hogy ez inkább égő, mint menő.

2024. jún. 18. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!