Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a jó megoldás?
Figyelt kérdés
Szóval holnap este randim lesz, azt mondta a srác elvisz vacsorázni. Mikor kérdeztem hová, azt mondta, hogy meglepetés. Kérdeztem mit vegyek fel, mert nem tudom mennyire kiöltözős, azt válaszolta, hogy “mindenben csinos vagy” ami nagyon cuki és nagyon jól esett, te technikailag nem segített.😅 Ő szerinte inget és farmert vesz, de nem tudom ebből hogy induljak ki. Nagyon izgulok a randi miatt. Szerintetek egy fekete blúz, piros picit térd fölé érő szoknyával, fekete harisnyával, fekete magassarkúval, piros kistáskával, sok lenne? Csak ezüst bedugós fülbevalót, és egy ezüst gyűrűt hordok. Vagy ne vegyek szoknyát, mert az sejtet valamit? A blúz enyhén kigombolva, kis dekoltázzsal (nagy melleim vannak 😅) sok lenne? Bármi randi tanács? Első randi, de ismerjük egymást barátokon keresztül, és egy picit már flörtöltünk, mikor elhívott randizni szerda este. Nagyon nagyon köszönöm! 19L
Szerintem teljesen jó, kicsit túlgondolod a dolgokat. Hajrá:D
jún. 14. 20:58
2/10 anonim válasza:
Mint egy prostituált úgy néznél ki. Nem elég a piros szoknya még a táska is piros lenne. Ez így sok, ne haragudj.
jún. 14. 21:09
3/10 anonim válasza:
Szerintem első randin legyél visszafogottabban csinos. Vagy ha így mész, ne lepődj meg ha emberünk már holnap este meg akar majd ugrani.
Maga a szoknya, blúz oké. De legyen begombolva, a szoknya meg legyen picit hosszabb, ha esetleg egy elegánsabb helyre mentek ott nem illik ha ki van a feneked. Harisnyát nem vennék, ezer fok lesz.
jún. 14. 21:35
4/10 A kérdező kommentje:
Alapvetően ilyesmi a stílusom, szóval ez komfortos.🤷🏻♀️ A szoknya pont térd felett ér, de akkor lehet hosszabbat veszek.:). Szerdán egy fekete egybe ruha volt rajtam, ami dekoltáltabb, és azt mondta csinos vagyok.:) Szóval nem tudom, eléggé izgulok.:)
jún. 14. 21:38
5/10 anonim válasza:
Ha jó meleg kellemes idő lesz akkor lehet h egy séta is bele fog férni a randiba, olyan cipőt vegyél ami kényelmes és bárhol tudsz vele járni. Vannak fiúk akik nagyon nem szeretik ha a lány sántikál vagy állandóan a cipő miatt panaszkodik.
A másik dolog h úgy oltozzel fel h kényelmesen érezzed magad éves után is, ha túl feszes a ruha akkor kevésbé lesz kellenes a vacsi.
Harmadik dolog, ha első randi akkor ne legyél túl kihívó, jobban értékelik a diszkrét ruhákat a fiúk az elején, legyél csinos de ne túl merész. Inkább ápolt és rendezett légy. Úgy vettem észre h ezt jobban díjazzák mint a nagyon merész külsőt. Ha jobban megismer téged akkor jöhetnek az extra szettek.
jún. 14. 21:51
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, akkor kitalálok valami visszafogottabb és elegáns ruhát, valamint akkor nem magassarkút veszek, ami vicces lesz, mert mindössze 160 centi vagyok, ő meg szerintem 180+🙈😅
jún. 14. 21:58
7/10 anonim válasza:
Hány éves vagy ?
jún. 14. 22:00
8/10 A kérdező kommentje:
19:)
jún. 14. 22:07
9/10 anonim válasza:
5ös vagyok .. ha van kényelmes magassarkúd amiben már komfortosan tudsz járni akkor simán veheted. Én is alacsony vagyok 158cm és emiatt rengeteg alkalommal veszek magassarkút. A barátom 185 cm … szoooval emiatt is.
jún. 14. 22:10
10/10 A kérdező kommentje:
És is rengetegszer hordok magassarkút, szóval van sok kényelmes.:) Meggondolom ezt a dolgot.:) Nagyon köszi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!