Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normalis?
No vagyok es szeretnek randizni. Elmenni egy kavezoba meginninegy kavet egy ferfivel vagy setalni a varosban vagy egyutt ebedelni.
Vannak meg ilyen randik?
Sosem jutok el a randiig a ferfiakkal es nem tudom hogy nekem vannak e tevkepzeteim a randizassal.
Miért ne lennének? Egy teljesen alap találkozási formát írtál le. Nem hiszem, hogy a világban ne létezne ilyen.
"Sosem jutok el a randiig"
Meddig jutsz akkor el?
4)
"2 hét maximum online beszélgetés."
Azaz tarthat 3 napig-1 hétig is a csetelgetés, de maximum 2 hétig várj!
Értelmezés nem megy? Kár.
Igen vannak. Mondjuk én nem szeretem a kávét, életem első randija is sütizés volt + limonádé, de tegyük hozzá, hogy akkor én már 23 éves voltam. Piknikezni is voltam, de nem tetszett a szúnyogok és random motorosok is előgurultak a semmiből.
24/F
Neked kell kezdeményezni pedig. Csak a szép nőknek nem kell kezdeményezniük, ők úgy vakarják le a sok ajánlatot magukról.
Amúgy én jobban is szeretem, ha én kezdeményezem a találkozót, mert akkor magabiztosabbnak tűnök. Egy induló kapcsolatban pedig jobb, ha ez jön le rólad. Kisebb az esélye, hogy irányító típusú férfiakba futsz bele. Irányítsd te a kapcsolatot, ne a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!