Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Már vagy 6-7 randin voltam ezzel a csávóval. Ezekből az összes randira ő hívott, kivéve az utolsóra. Arra én hívtam. Utolsó 2 randi nálam volt. Az utolsó randin volt az eddigi legjobb kémiánk. Fizikailag is meg beszélgetés érdeklődés szempontjából. Mielőtt elment volna kérdezte hogy holnap mit csinálok, mondtam h még nem tudom. Erre meg ő hogy akkor holnap menjünk ki valahova. Másnap se híre se hamva. Nem írt semmit. Már 4 napja semmi.Én nem írtam, mert az utóbbi időben én kezdeményeztem az üzeneteket s látni szerettem volna h ő is érdeklődők irántam. De mindig mikor írtam válaszolt s előbb utobb kihívott.2024. jún. 5. 19:04
11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem lényeges :))
2024. jún. 5. 19:56
12/18 anonim válasza:
Ja OK. Azt hittem azt próbálod megfejteni, hogy miért nem keres szex után…
13/18 anonim válasza:
Jaj ezt a lerázást... "szerintem az nem lényeges..." hahah. Már miért ne lenne, te is lehettél rossz a szexben, mindegy mit színészkedett, mert esetleg semmilyen konfliktust nem bír ki...
Szerinted annyira szerelmes volt ha 4 napja nem ír? Ne nevettess már. Ha akarna, keresne. Ennyire tisztel...
14/18 anonim válasza:
13 ha nem volt jó neki a szex minek áltatta hogy randizzanak másnap?
Szerintem simán dobta a csajt ennyi.
15/18 anonim válasza:
Megáll az eszem, hogy le tudtál vele feküdni kétszer, de az baszomalásan, hogy felhívd telefonon, az nem fér bele, mert múltkor is te kerested???!!!!
Csak az a kicseszett messenger?
16/18 anonim válasza:
Lefekszel vele ilyen rövid idő alat...mit vártál? Ilyen naiv nők én nem hiszem el,hogy vannak a földön.Nyilván megkapott,mégsem lettél neki okyan érdekes,hanem megy a többihez.Túl olcsón adtad magad.
17/18 anonim válasza:
Hát szerintem komoly dologra ne számíts tőle. Akkor keresett volna már, gondolom majd jelentkezik ha szexet akar ismét.
18/18 anonim válasza:
Inkább ide írsz, mint neki??!! Elképesztő, egyes emberek gondolkodása!
Lehet, ennyi volt, lehet, baja van. Majd mi itt biztos megmondjuk...
42/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!