Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-24 Csajok, Pasik: Az első randik során hogyan jött elő a szexualitás témája?
Sziasztok !
Ezek a mostani kérdéseim, amiket az elmúlt napokban írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
másik:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én egy 24 éves pasi vagyok, és nincs barátnőm. Nem volt még igazán komoly kapcsolatom.
Most a fenti kérdésemmel arra lennék kiváncsi, hogy ha volt mostanában randitok, akkor az első pár randi alatt hogyan és milyen formában jött elő a szexualitás témája?
Első pár randi alatt talán az első 3-at értem.
-- Kiváncsi lennék, hogy ti, azaz más emberek hogyan éltétek meg a mostanában levő randijaitokat?
-- Mikről beszélgettetek?
-- Hogyan jött elő a szexualitás téma?, ki hozta fel?
-- Merre voltatok? sétálni mentetek?
-- a pasi hivott el, vagy a csajszi?
-- Hogyan kérdeztetek rá, hogy mikor szeretkezett a másik fél valakivel?
Összefoglalva: Az első randik során milyen témákról beszéltetek?
Egyszóval kiváncsiskodnék, érdeklődnék, hogy tik hogyan éltétek ezt mostanában? :)
Meséljetek.
Légyszives írátok meg, hogy fiú/lány vagytok, és milyen időősek !
Idősebbek is írhattok, hogy nektek milyen volt.
Köszi
Hát mi még nem beszéltünk szexről az első 3 randin,csak néha "kóstolgattuk"egymást,célozgattunk meg néha kiforgattuk egymás szavait,kicsit izgalmasabb lett a beszélgetés.Szerelemről beszéltünk,meg hogy mit várunk el egy kapcsolattól stb.
Aztán amikor már feljártunk egymáshoz akkor csók,simogatás volt aztán mondtam,hogy én még szűz vagyok,Ő meg meglepődött,de örült neki.
Nem beszélgettünk annyira a dologról,jött az magától később:)De azóta mindent megbeszélünk,ha bármi probléma van.
Hello!
Sikerül megnyerni a lány kegyeit? ;)
:)
Ne aggódj, ha eljön az ideje jön az magától.
EGyébként itt a gy.k-en elég érdekes kérdések szoktak lenni szexxel kapcsolatban szóval egyszerűen hozd fel ezzel kapcsolatban,de azért ne támadd le egyből azt senki sem szereti...
Bár néha az is bejön...
:P
23:23 vagyok
19/N
EZ lemaradt elnézést kérek........
Pusz és sok sikert.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!