Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor mikor vállaljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor mikor vállaljam fel az alkoholizmusomat?

Figyelt kérdés

15 hónapja vagyok lassan ABSZTINENS (teljes absztinencia, egyáltalán nem ittam alkoholt azóta), 33 éves férfi vagyok.

Előbb utóbb úgyis kiderül hogy én miért nem iszom itt se, ott se, amott se... szerintem úgy a korrekt egyértelműen ha felvállalom, de mikor?

Persze lehetne kamuzni hogy azért nem iszom mert nem szeretem az ízét meg hasonló hülyeségeket, de én nem akarok hazudni. Azért nem iszom mert alkoholista vagyok, felépülőben.

Hanyadik randin érdemes erről beszélni? Kényes téma. Első randin szerintem nem hoznám fel, de ha már szimpatikusak vagyunk egymásnak és kezdjük megismerni a másikat, szerintem minél hamarabb érdemes tudnia róla.

Mit gondoltok?

jún. 4. 14:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Ez ilyen potcselekvés hogy másfél hetente kiírod a kérdést hogy "Mikor valljam be, hogy felépülő alkoholista vagyok?"?

Esküszöm már hónapokkal ezelőttről is emlékszem erre a kérdésre. Ennyi idő alatt kipróbálhattad volna randikon ahelyett hogy másfél hetente megkérdezed itt.

jún. 4. 14:52
 2/18 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem első randin fel kéne hozni minden kényes dolgot.
jún. 4. 14:57
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Úgysem lesz randid soha az életben.
jún. 4. 15:01
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
Azonnal.
jún. 4. 15:03
 5/18 A kérdező kommentje:
A nők is elmondanak magukról minden kényes dolgot az első randin?
jún. 4. 15:06
 6/18 anonim ***** válasza:
57%
Én elmondanék.
jún. 4. 15:07
 7/18 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne randim?
jún. 4. 15:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#7: azért, Balázs, mert mindenki, aki találkozott már itt veled, pontosan tisztában van vele, hogy mivel nincs munkád, és a nővéred tart el, csak unalomból hazudozol itt összevissza mindent. Méghozzá hosszú évek óta.
jún. 4. 15:13
 9/18 A kérdező kommentje:
8: A piát tényleg leraktam, ebben semmi kamu nincs.
jún. 4. 15:15
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
Második randin.
jún. 4. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!