Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 csaj, rocker. Én teljesen más stílusú vagyok, mai zenéket hallgatok. Nemkledvemcem a rock. De bejön a csaj. Ha összejönnénk lenne közös téma? Vagy maradjunk csak barátok?
22:21-es vagyok
és milyen zenéket hallgatsz?
melyik számokat szereted és melyik együttestől?
egy rocker csaj
lehet, hogy ez az egyéni és elfogult véleményem, de én rocker fiú vagyok, nem sok felénk az olyan rocker csaj aki jól néz ki (de vannak persze!) és az én szemem nagyon szúrná, ha egy ilyen csajt egy (akinek nem inge..) tipikus diszkós hapsival látok. (tipikus diszkós hapsi: rövid felzselézett haj, rózsaszín csillogós izompóló, fehér csőnadrág, rúzs, szoli, csillogó-villogó fülbevaló, kivagyok-mivagyok és "beszóttáá?!" stílus)
de a tiédhez hozzászólva: ha neki is bejössz akkor miért ne jöhetnétek össze? nem mindig csak a zenéről kell beszélni, de ha a stílusról van szó, kicsit ő is megismerné a tiéd és te is az övét :D én így vagyok vele :D
egyébként egy dolog amin megakadt a szemem: "Én teljesen más stílusú vagyok, mai zenéket hallgatok".. A rockzene nem lehet mai? :)
nah, bocs, hogy ennyire kötöszködök, késő van már és fáradt vagyok ;)
na? hogy ment? odamentél már hozzá?
előző elötti, elötti vagyok :D
mi az a mai zene? xDxDxD látszik, hogy a szürkeállományod már megy tönkre a discos zenétől :D
ha úgy írod, hogy a ma nagyon divatban levő mosógépfreqvencia akkor oké : )
amúgy nem mind1, hogy milyen zene stílusa van? úgy se melletted fogja hallgatni a zenét... amúgy meg szerinted Rock zenékből csak régiek vannak? -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!