Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után miért nem keres?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után miért nem keres?

Figyelt kérdés
Tegnap este volt a második randink, szerintem nagyon jól sikerült, órákon keresztül beszélgettünk, rengeteget nevettünk, én abszolút azt éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Csók stb nem történt. Azóta nem írt, se tegnap este hogy hazaértem-e vagy ilyesmi, se ma. Mikor elbúcsúztunk, többször is mondta, hogy jól érezte magát, de akkor nem beszéltünk meg harmadik randit. Szerintetek várjak még, vagy írjak én neki? Nem gáz ha nőként én keresem először?
2024. máj. 29. 13:34
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Írj neki nyugodtan.
2024. máj. 29. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Írhatsz neki.
2024. máj. 29. 13:41
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Írj neki magad megnyugtatására is.Örülni fog valószínű.
2024. máj. 29. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért nem keres mert tele van a net olyan “értelmes” cikkekkel amik írnak pár nap várakozást meg hasonló baromságokat.
2024. máj. 29. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Vagy az, amit a #4 írt, vagy pedig: Nem érezte jól magát, csak nem akart megbántani.

Vagy még az is lehet, hogy a középkorban él felfogást tekintve, és azt gondolja, hogy mivel nő, ezért Ő már pedig nem fog először kezdeményezni.

2024. máj. 29. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Az utolsó mondatot hagytam ki, természetesen ez lett volna a lényeg.. :D Nem, nem gáz, írj neki nyugodtan. Ha Ti kezdeményeztek 99% esélyetek van. #5 voltam.
2024. máj. 29. 14:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, hogy a negyedik randi is tök jó volt. Puszilgatott, végig fogta a kezem stb. Majd másnap nem irt, én írtam rá mi a helyzet, hogy érezte magát. És ott kioffolt, holott előzö este ennek semmi nyoma nem volt, beszéltünk arról is mi lesz ha legközelebb találkozunk stb. Szánalmas az ilyen, de sajnos előfordul. :)
2024. máj. 29. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem lehet tudni, lehet, hogy csak nem akart megbántani. De nőként legyen tartásod és ne kezdeményezz. Tudom, persze, mindenki azt fogja mondani, főleg pasik, hogy de, nyugodtan, de a saját érdekedben ne tégy így, még ha azt is mondja, hogy emiatt nem veszítesz az értékedből, akkor is fogsz.
2024. máj. 29. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól elbeszélgetett veled, emberileg szimpatikus vagy számára -és ennyi...

Nyilván azért fogalmazódott meg benned ez a kérdés, mert te is èrzed, hogy itt nincs az a bizonyos mindent elsöprő kémia.

Hiszen akkor már megtörtént volna minden bizonnyal a csók, illetve nem kéne ilyesmiken rugóznod.Le sem tudnàd vakarni konkrétan.

2024. máj. 29. 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, írtál neki végül? Lett valamilyen fejlemény?
2024. máj. 31. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!