Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randevúznál azzal a sráccal, aki egy nagyon jó barátnőd párja volt évekig, de egy hónapja szakítottak?
Ha nem, miért nem? A szakítás után mennyi idő után mondanál igent?
Tegyük fel, hogy a barátnőd már kiheverte a kapcsolatot, te pedig egyedülálló vagy.
Nem. A barátság fontosabb.
Ha egyszer igent mondanék az a 'nagyon jó barátnőm' esküvője után lenne kb.
Igen, én vagyok a srác. Azért tettem fel így a kérdést, hogy így a lány válaszolók saját magukra kivetítve tudjanak válaszolni, mivel arra voltam kíváncsi, hogy ők mit csinálnának a lány helyében. Így utólag tényleg félreérthető volt.
Én mindenképp megpróbálom majd. De most egyelőre ez nem ilyen egyszerű történet. Amúgy nem futó kalandra kell, azért nem kavarnám a kakát. Benne látom azt, amit szerettem az exemben és azt is, amit hiányoltam belőle.
Haver, sok sikert, nekem nem ment/megy. Még évek után is állandóan falakba ütközöm, pedig igazából még csak nem is jártam a csajjal, csak dugtunk. Viszont a barátnői (akiknek tudom hogy bejövök), nem adják be, mindig azzal jönnek, hogy de én meg az xy...
26/F
Utolsó, neked csak annyi tudok mondani: a remény hal meg utoljára. Nekem ez a hozzáállás eddig mindig bejött. Csak most nem fog működni egyedül ez a "módszer", mivel csak hétvégente tudnék találkozni a csajjal. Szóval a bepróbálkozás során vagy bejövök neki, vagy nem.
Majd beszámolok az eredményekről, már a randimeghívást még jegelem egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!