Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért mindig a foglalt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mindig a foglalt, nős, párkapcsolatban élő pasikat veszik észre majd panaszkodnak hogy "nincs normális férfi"?

Figyelt kérdés

2024. máj. 16. 08:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

9, nem is csak az a gond ezzel, hogy én féreg leszek, hanem, hogy a pasi is az. Mindig úgy gondoltam, hogy, akit más mellől kell kivennem az ágyból, az pont nem éri meg az energiát. Én egészséges monogám kapcsolatot keresek, egy csalfával ez nem opció.

Ettől függetlenül tartom, amit a 4-esben írtam. Azért veszik észre ezeket a pasikat a nők jobban, amiért eleve kapcsolatban vannak.

2024. máj. 16. 09:54
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
8-as, nem erről van szó. Tisztább egyedülállóval próbálkozni nyilván. Az az erkölcsös, etikus. Csak minek, ha nem vonzó? Vagy a külseje, vagy bármi más miatt. Önmagában az egyedülálló státusz nem indokolja, hogy vele kell vagy egyáltalán érdemes lehet kezdeni. Meg ez nem amolyan szabadon behelyettesíthető/felcserélhető, darab-darab módon működik. Tegyük fel, adott Tomi, aki egyébként sajnos foglalt, de oda-vissza vagyok érte és tőle, tetszik a kinézete, a stílusa, a mimikája, a gesztusai, mindene, működik a kémia, intellektuálisan és lelkileg is egy húron pendülünk, sorolhatnánk még. Hát pont nem fog érdekelni, hogy de ott van Peti, aki egyedülálló, szóval vele lehet... Nem fogom tudni "lecserélni" rá Tomit, ha egyszer kicsit sem mozgat meg, nem tetszik, nem érdekel, nem akarok vele egy randi erejéig sem együtt lenni.
2024. máj. 16. 09:57
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
Kellenek a fenének a problémáikkal. Az ilyennek előbb vagy utóbb sírás a vége.
2024. máj. 16. 10:04
 14/27 anonim ***** válasza:
12%

6-os.

Igen nyilván, ez ugyanúgy visszafelé is játszhat, de többnyire azt veszem észre ha adott egy jó nő aki normálisnak tűnik akkor a pasik kevésbe paranoiásak és nekik bőven elég ennyi.

Én sem azt mondom, hogy minden egyébként normális szingli kattos vagy minden párkapcsolatban lévő normális de egy nagy átlagot azért lehet vonni.

És azt sem mondom, hogy én direkt a kapcsolatban lévőkre vadászok, soha nem kezdeményeznék ilyen helyzetben, de ha a férfi megteszi akkor nem utasítom élből el mert kapcsolatban van, sajnálom.

Nekem háromból két kapcsolatom így kezdődött, mindketten kapcsolatból léptünk ki megcsalás nélkül.

5. voltam

2024. máj. 16. 10:31
 15/27 anonim ***** válasza:
66%
Már részletezték fent hogy milyen okokból vonzó a legtöbb nőnek a foglalt férfi. Természetesen egy egyedülálló férfi lehet pl saját döntéséből adódóan egyedülálló de közben vonzó, mert pl nem akart eddig kapcsolatot, mert a saját fejlődésére koncentrált. Prekoncepciókkal közeledve a másik felé persze halálra van ítélve a dolog. Abba sem gondolnak bele sokan hogy nem mindenki elégszik meg az elsőnek szembejövővel, inkább válogat férfi létére és lehet ezért van egyedül? Ezt azért mondom mert sok olyan kapcsolatot ismerek ahol azért vannak még együtt mert tudják hogy jobbat úgysem találnának és félnek az egyedülléttől. Lássuk be, ebben semmi vonzó nincs, bár ez kívülről sokszor nem látszik, csak ha nagyon figyelmesen személi az ember a párok közötti kommunikációt.
2024. máj. 16. 10:33
 16/27 anonim ***** válasza:
89%

Engem akármennyire pofára ejtettek én addig nem kezdek bele ismerkedésbe amíg nincs lezárva a jelenlegi kapcsolatom. Van annyi önuralmam már így 30 felett hogyha megtetszik valaki és talán én is neki, előbb lezárom a meglévő rossz kapcsolatom és utána randizgatok meg chat-elek stb vele.

Férfi vagyok

2024. máj. 16. 10:35
 17/27 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom miért vagyok lepontozva elsőként, de tessék született olyan válasz, hogy azért mert vonzó a foglalt pasas és még olyan is, hogy simán lenne valamelyik válaszoló szerető.
2024. máj. 16. 10:35
 18/27 anonim ***** válasza:
65%

14-es gerinced ezek szerint nincs.

Én férfiként már jópár foglalt nőt utasítottam vissza mert tudtam hogy foglalt, házasságban gyerekkel én biztos nem leszek szerető.

Természetesen ki lettem beszélve a hátam mögött, de tartottam magam és nem nyomtam fel az aktuális férjnél, barátnál az ilyen jellemtelen nőket.

Én úgy gondolom hogy az a tisztességes ha szingliként ismerkedsz nem pedig liánozva, az aktuális partneredet tiszességtelenül átverve otthagyva.

Egy esetet tudok elfogadni, ha egy nő teljesen kilátástalan helyzetben gyerekkel egy bántalmazó kapcsolatból próbál menekülni.

Minden egyéb esetben le kell zárni az előző kapcsolatot bármennyire is fáj és nehéz, vagy rossz anyagi helyzetbe hozza az illetőt.

Ez nem egy munkahelyváltás ezt nem értik meg sokan, illetve én nem is tudnák megbízni egy ilyen nőben, mert felmerülne bennem a kérdés hogy vajon velem nem fogja-e eljátszani ugyanezt?

Bizalom nélkül pedig nincs értelme a kapcsolatnak.

2024. máj. 16. 10:41
 19/27 anonim ***** válasza:
46%

“Én sem azt mondom, hogy minden egyébként normális szingli kattos vagy minden párkapcsolatban lévő normális de egy nagy átlagot azért lehet vonni.”

Érdekes, én ponthogy azt látom, hogy a kattos emberek mindig kapcsolatban vannak. Nárcisztikusok, hisztisek, kontrollmániások, társfüggők…a kapcsolatban élők nagy része ilyen. A szingli ismerőseim meg, amelyikek rendben vannak magukkal, gyakran sokat szinglik, mert nagyon megválogatják, kivel legyenek és inkább vannak egyedül, mint problémás kapcsolatban.

2024. máj. 16. 10:44
 20/27 anonim ***** válasza:
39%

18-as.

3 hosszú kapcsolatom volt/van. Nem csaltam meg senkit, nem voltam szerető és nekem sem volt szeretőm.

Úgyhogy ha van valamim akkor gerincem biztosan, de nagyon kíváncsi lennék, hogy az előző írásomnak melyik része az ami miatt ezt gondolod?

2024. máj. 16. 11:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!