Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezeljem ezt a túlzott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ezt a túlzott vonzódást?

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy lánnyal pár hete és azt beszéltük meg hogy egyelőre barátkozunk. Mikor együtt vagyunk nagyon gyorsan telik az idő és órákat tudunk együtt tölteni.

A baj az hogy én már mindennap vágynék rá, hogy munka után együtt töltsük az időt, de úgy érzem ő neki még idő kellene hogy kialakuljon hasonló szintű vonzódás. Mit tegyeK?

2024. máj. 9. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a vonzalom kialakulásához nem kell 1-2 találkozónál több. Az érzelmek persze ilyenkor még nem jelennek meg, ami normális. De szerintem ha ő néhány hét után nem érzi azt a vonzalmat (most itt a sexuális vonzalomra, az összeklappolásra, kémiára gondolok), akkor azon az idő nem fog segíteni.

Plusz alapból miért beszeltetek meg olyat, hogy egyelőre barátkoztok? Mert ha ezt ő mondta neked és így előre leszögezte, akkor ő valószínűleg tényleg CSAK barátkozni szeretne.

2024. máj. 9. 14:51
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek az első hozzászólóval, ráadásul azért 1-2 találkozó már elég, hogy tudd nagyjából mit vársz ettől az egésztől. Hiába erőlteted, ha részéről nincs meg a vonzalom, ha netán később kapcsolat lenne belőle, ez előbb utóbb kibukna. Ennek nem idő kell, vagy van vonzalom vagy nincs.
2024. máj. 9. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

"Találkozgatok egy lánnyal pár hete és azt beszéltük meg hogy egyelőre barátkozunk."

Ez az, amiből 99 % eséllyel nem lesz semmi. Döntsd el, kivel/mivel akarod tölteni életed korlátozott számú szabad óráit.

2024. máj. 9. 15:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta neki tobb ido kell hogy bizalom / vonzodas kialakuljon. Nem képes 1-2 randi után testi érintkezésre.
2024. máj. 9. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Én is azt mondom ebből nem lesz semmi ezek alapján.
2024. máj. 9. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem is kell 1-2 randi után testileg erintkezni, de ott kell benne lennie az érzésnek, hogy amúgy vágyik rá.
2024. máj. 9. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Én akkor lányként kicsit szembe megyek a korábbi válaszolókkal. Én saját magamon tapasztaltam, hogy kialakulHAT vonzalom idővel. Többször is volt ilyen velem.

Eleinte nem fogott meg a másik külsőre. Megismertem, egyre többet találkoztunk pl.: társaságban és egyszercsak belémnyillalt, hogy hűha nekem ő tetszik. Komolyan tetszik. De igen, volt, hogy ehhez kellett 1-2 hónap, úgy hogy egy héten többször is találkoztunk.

Nem mondom, hogy várj rá hónapokat. Mindenki maga dönti el, hogy hol vannak a határai. De azt gondolom igenis vannak emberek (pl.: én is) akiknek idő kell. Ez részben önismeret kérdése is.

Volt/van egy pasi aki elsőre is rettentő szimpi volt, de nem jött be. Hamar kiderült, hogy teljesen egy húron pendülünk. Majd egyszer belémhasított egy beszélgetés során, hogy nekem ő kb. a másik felem és hogy állati vonzónak is tartom. Néha megéri várni, néha nem.

2024. máj. 9. 22:31
 8/9 A kérdező kommentje:
7es: na ennek szeretnék esélyt adni! Mert az biztos hogy élvezzük egymás társaságát nagyon.
2024. máj. 11. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Neki “kell” erre esélyt adnia. Ha ő úgy érzi, hogy szeretné megpróbálni, akkor nyilván folytatódhat. Kérdés az, hogy neked jól esne e ha úgy ismerkedik veled hetekig, hónapokig, hogy külsőre egyáltalán nem jössz be neki, csak a belsőddel kompenzalod majd, sosem te leszel külsőre az etalon.
2024. máj. 11. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!