Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért zavar titeket, ha egy nő autóval megy randira? Egyáltalán miért baj, ha a nő vezet, estleg titeket is szívesen elvisz?
Kinek baj? Miért lenne ez egyáltalán baj?
Ha a lakóhelyemhez közel lenne a randi akkor odasétálnék, vagy ha nehéz a parkolás és egyszerűbb, gyorsabb lehet mennék inkább tömegközlekedéssel. De ha a másik fél messzebb lakik, és autóval egyszerűbb neki, mi ezzel a gond? Ki vagyok én, hogy korlátozzam mar ebben is, akivel még csak randizom?
Nekem nem baj.
Szerintem előny.
Én mostanában esténként úgy szoktam kocsikázni, hogy egy lány vezet, mert gyakorolgat. :D
Nem zavar, sőt, örülök neki hogy ennyire önálló. Én mindenhova autóval megyek már régóta, de az utóbbi években ha a belvárosba kell menni, akkor inkább tömegközlekedem. Sokkal praktikusabb, nem kell kínlódni a parkolással, meg amúgy is folyton tüntetés van, vagy lezárás, semmi értelme a kocsival bajlódni.
Annyiból egy férfinak jól eshet ha a nő gyalog van, hogy fel tudja ajánlani, hogy elviszi haza, vagy együtt autóznak. De voltam már csajjal úgy, hogy ő vezetett, és kifejezetten tetszett, hogy milyen talpraesett. Szóval nem mindenkinek gond ez szerintem.
"Nem zavar, sőt, örülök neki hogy ennyire önálló."
Cuki vagy, de miert beszelsz ugy a nokrol, mint valami 5 evesrol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!