Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire vélnétek,ha valaki így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire vélnétek,ha valaki így befordul egy vita után és többedik kérésemre sem tudjuk megbeszélni ?

Figyelt kérdés
Picit összevesztünk és mondtam par dolgot , amit megbántam és csak felindulásból mondtam. Szóval 5 napra rá , mikor úgy éreztem ,hogy talán mindketten megnyugodtunk, írtam neki, hogy nagyon sajnálom , amiket mondtam és beszéljük meg. De azóta alig ír és totál hűvösen. Múltkor írtam neki , hogy ne burkolózzon halgazásba, beszéljük meg,hogy mi a baja , próbáljuk megoldani. Azt írta ,hogy nincs semmo probléma és ennyi. Azóta sem sűrűn beszélünk ,előtte minden nap írt ,mostmeg 🤷 Nem tudom , mit tehetnék ? Én ettől csak szenvedek , hogy ilyen bizonytalanságban vagyok és ekkora 180 fokos fordilat állt be kettőnk között 2 hét alatt. Ez a szitu felőröl érzelmileg, mert hiába írok barmit, hogy hiányzik akármi , azt írja,h nincs baj,de igazából alig beszélünk 🤷🤷🤷 Es erzem,hogy van. Miért nem mondja azt, hogy hagyjuk ezt az egészet , ha most ez van?

ápr. 24. 23:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%

20 *Én is ostobának tartalak , nem is szeretnék leállni veled vitázni épp ezért .*

Öngól mint mindig-és nem nekem.

ápr. 25. 08:03
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

Ez egy rettenetesen káros, mérgező kapcsolat, amiben te csak leépülsz és egy életre megnyomorít lelkileg.

Ahelyett, hogy arra vársz, hogy elkezd utánad kaparni, inkább lásd be, hogy a szakítással nyernéd a legtöbbet.

Inkább tiltsd mindenhol, töröld ki a számát, és akkor se állj vele szóba, ha ő keres!

ápr. 25. 08:13
 23/25 anonim ***** válasza:
89%
Látom, vannak itt, akik nagyon ráérnek, hogy másokba beleálljanak. Én meg inkább a leírt tényekre alapozom. Szerintem ez a férfi amellett ,hogy hazudozó, amellett egy nárcisztikus barom lehet. Valószínűleg nemcsak irántad nem voltak és noncsenek érzései.Egyébként tipikus bántalmazónak gondolom azt, aki abba is beleköt, ha valaki mosolyogni mer rá beszélgetés közben.Az ilyenért egyáltalán nem kell sírni. Örülj, hogy megszabadultál tőle. Lehet idővel meg is vert volna.
ápr. 25. 08:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Tehat az elejen is lobogtatta a red flageket, te megis belementel a jatekba. Nem tudom mibol gondoltad, hogy ez boldog kapcsolat lesz, de durvan felre vagy kalibralva. Most is kapod a passziv agressziv bantalmazast, benned meg lobog a szerelem. Sok ev pszichologus var rad, ez netto onsorsrontas, amit lemuvelsz.
ápr. 25. 11:28
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te úgy látom az a fajta lehetsz aki önként dugja bele a fejét a csapdazsinegbe, mert hátha mégse csapda.

Szóval te magad állítod hogy hazudott ez az ember, azért lett a nagy balhé is. Aztán a 20-as kommentedben meg azt állítod hogy megígérte hogy megváltozik. A kérdés szerintem adott, hazug ember ígéretét miért akarod ennyire elhinni?

A másik dolog, szerintem te magad is nagy hibát vétettél azzal hogy 5 napra otthagytad, majd utána mentél vissza. Most akkor azt vagy még aznap rendezni kellett volna (ha neked belefér hogy hazudjanak neked), vagy végleg szakítani, de nem 5 nap múlva visszatáncolni, amivel csak még több negatív hatást vittél be ebbe a kapcsolatba, ezzel is hogy 5 napra teljesen ignoráltad őt.

Véleményem szerint ez az egész már az elejétől halálra volt ítélve, aztán még további hibákat elkövettetek, amitől még toxikusabb és károsabb lett minden. Talán ideje lenne kiszállni, jobb később mint soha.

ápr. 25. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!