Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vélnétek,ha valaki így befordul egy vita után és többedik kérésemre sem tudjuk megbeszélni ?
20 *Én is ostobának tartalak , nem is szeretnék leállni veled vitázni épp ezért .*
Öngól mint mindig-és nem nekem.
Ez egy rettenetesen káros, mérgező kapcsolat, amiben te csak leépülsz és egy életre megnyomorít lelkileg.
Ahelyett, hogy arra vársz, hogy elkezd utánad kaparni, inkább lásd be, hogy a szakítással nyernéd a legtöbbet.
Inkább tiltsd mindenhol, töröld ki a számát, és akkor se állj vele szóba, ha ő keres!
Kérdező, te úgy látom az a fajta lehetsz aki önként dugja bele a fejét a csapdazsinegbe, mert hátha mégse csapda.
Szóval te magad állítod hogy hazudott ez az ember, azért lett a nagy balhé is. Aztán a 20-as kommentedben meg azt állítod hogy megígérte hogy megváltozik. A kérdés szerintem adott, hazug ember ígéretét miért akarod ennyire elhinni?
A másik dolog, szerintem te magad is nagy hibát vétettél azzal hogy 5 napra otthagytad, majd utána mentél vissza. Most akkor azt vagy még aznap rendezni kellett volna (ha neked belefér hogy hazudjanak neked), vagy végleg szakítani, de nem 5 nap múlva visszatáncolni, amivel csak még több negatív hatást vittél be ebbe a kapcsolatba, ezzel is hogy 5 napra teljesen ignoráltad őt.
Véleményem szerint ez az egész már az elejétől halálra volt ítélve, aztán még további hibákat elkövettetek, amitől még toxikusabb és károsabb lett minden. Talán ideje lenne kiszállni, jobb később mint soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!