Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inike kérdése:
Jó ötlet-e, hogy így várjam haza a barátom?
Figyelt kérdés
Hétvégén a szerelmemnél alszok, azonban ő csak később ér majd haza, mint én hozzá a házba.
4 hónapja vagyunk együtt, nem élünk egy házban. Arra gondoltam, mivel én hamarabb odaérek a házba, ő pedig később jön a munkából, bevásárolnék gyorsan és főznék neki valami vacsorát.
Szerintem aranyos dolog lenne. Én biztosan örülnék neki. Csak finom legyen az a vacsora.
2024. ápr. 16. 20:49
4/17 anonim válasza:
Azért ez meredek kérdés. Reggelente is kiírod ide a kérdést, hogy örülnének e munkahelyen, ha ma bemennél dolgozni?
2024. ápr. 16. 20:50
5/17 anonim válasza:
"Csak finom legyen az a vacsora."
Azt kell szeretni, ami van. Még válogat. Látod kérdező, ez lesz. Elvárás lesz, és követelőzés. Gondold meg, ezt akarod-e.
2024. ápr. 16. 20:50
6/17 anonim válasza:
Szerintem ha csak főzöl valami finomat de egyszerűt, amit szeret, az nem lesz túl sok. A stroganoff bélszínt és társait hagyjátok meg komoly eseményekre.
2024. ápr. 16. 20:55
7/17 A kérdező kommentje:
Valami egyszerű és viszonylag gyors ételt készítenék.. itt részemről a gesztus lenne a lényeg, csak abban vagyok bizonytalan, hogy nem túl tolakodó-e a konyhájában főzni?!
2024. ápr. 16. 21:01
8/17 anonim válasza:
Fürdesz a kádjában, alszol és egyéb dolgokat csinálsz az ágyában, akkor a konyháját miért ne használhatnád?
Ne ess bele abba a hibába, hogy minden egyes porcikáddal meg akarsz neki felelni mindenben, mert most kényszeresen azt teszed. Rettegsz, hogy hibázni fogsz. Lazulj le egy kicsit és próbáld meg élvezni.
2024. ápr. 16. 21:07
9/17 anonim válasza:
7# Hát nézd, ha ezen kiakadna, hogy főzöl neki egy vacsit, akkor legalább tudod, hogy egy fogyatékossal vagy együtt és időben ott tudod hagyni😃 Nálam szoktak néha barátok itt aludni, nekik és még a szexkapcsolatomnak is anno megmondtam, hogyha felkelnek korábban mint én, érezzék magukat otthon, csináljanak kávét, egyenek amit találnak, akármi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!