Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri sok (irigykedő) kritika, előítélet a szép, vékony lányokat?
Szerintem a vékony lányok szépek, nekem pl. főleg azok tetszenek. Egyáltalán nem vagyok előítéletes velük szemben. :)
Amúgy meg szerintem azért, mert sok kövérebb lány ezt akarja elhitetni, hogy a vékony lányok nem szépek, hogy ők legyenek a kapósabbak. És sok fiúnak meg a húsosabb tetszik, ez sem elítélendő. Ízlések és pofonok.
én is vékony vagyok, de nem irigykedik senki, csak mondják hogy miért nem hízok.....meg nem eszek biztos....
amugy sztem is azért kritizálják a vékony csajokat,mert sokan olyanok akarnak lenni, és irigylik őket....
L22
Én is vékony vagyok, és engem is mindig bántottak, hogy vékony a derekam. De közben kerek csípőm van és nagy mellem, szóval ahol kell ott gömbölyű vagyok, de a derekam nagyon vékony, és mindig azzal cukkoltak, hogy ha oldalt állok, akkor eltűnik a derekam... Nem tudom, miért, én sosem tudtam volna valakit a külsejéért bántani... na mindegy.
Sok ember érzéketlen és / vagy irigy, és ezért bánt más embereket, például ha beleolvasol molett nőkről szóló topikokba, akkor láthatod, hogy a súlyfelesleggel küzdő nők mindig utálkozó, lenéző megjegyzéseket tesznek a vékony lányokra... szóval az irigység mindenképpen szerepet játszik, amikor valaki a saját magával nincs megelégedve, és ezért más, szebb embereket próbál lenézni, hogy elhitesse magával, hogy ő mégis szebb, mint akiket kritizál.
De amúgy sokuk még bunkó is az előnytelen kinézetűekkel. Ez is lehet egy ok.
Félre értés ne essék: én spec nem vagyok jó csaj de nem illetem kritikákkal a nálam sokkal szebb lányokat. Pl egy ismerősöm nagyon szép és nagyon jóban vagyok vele, sosem ítéltem el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!