Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan hely, ahol normálisan gondolkodó férfit lehet találni?
Figyelt kérdés
Már sok társkeresőn kerestem, voltak jó tapasztalataim is régen. De most hát szörnyű. Elvált,36 éves nő vagyok és úgy érzem, így már esélytelen is, hogy bárkit találjak. Még akár baráti kapcsolat is olyan jó lenne, beszélgetni valakivel, aki értelmes, mert abból is alakulhat bármi.ápr. 9. 11:45
11/15 A kérdező kommentje:
Hát mégsem jött oda ha el is ment mellettem 😀.
ápr. 9. 16:00
12/15 anonim válasza:
Hát pehh :)
Egyébként pedig, ez, hogy elvált vagy...az a világon senkit nem fog érdekelni.
Amikor az emberek azt írják, hogy elvált vagyok....ott a legtöbb embernek az a gondolata, hogy akkor gyerek is van...
13/15 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetnék veled, írj, ha gondolod. (F42)
14/15 anonim válasza:
Jéé egy idősek vagyunk, csak én nem vagyok elvált. Egyébként pedig szerintem értelmes férfit bárhol lehet találni. Mondjuk fogalmam sincs arról, hogy mit jelent neked a normális.
15/15 anonim válasza:
Majd olyan nővel fogok kezdeni aki szerint lehetetlen "normális" férfit találni, azaz mindenki idióta csak ő a helikopter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!